Красиви тайни за първа среща

Как да се гримирате така, че да изглеждате неотразими на първа среща

Красиви тайни за първа среща

Най-накрая сте успели да осъществите контакт с онзи така симпатичен мъж от съседния офис. Заговорили сте се на обяд, а малко след това той ви кани да излезете в събота. Среща? Да, точно така!

Ако обаче последната първа среща, която сте имали, ви се струва толкова отдавна, колкото са и далечни спомените от детството, то е време за спасителен план, включващ бърз преговор на пътеводител в поведението по време на първа среща, както и избор на подходящо за случая облекло.

И ето че идва ред на финалните щрихи. А именно - грима. Той трябва да бъде нежен и най-вече "невидим” - да подчертава достойнствата на лицето ви, без да се натрапва излишно, надничайки от порички и бръчици.

Започнете като ексфолирате кожата на лицето си, за да премахните всички мъртви клетки и я накарате да засияе. Най-добре направете това в деня преди срещата, за да избегнете моментни зачервявания. Веднага след това нанесете овлажняващ крем, за да възвърнете еластичността на кожата.

Ако нямате проблеми, свързани с акне, зачервявания и други несъвършенства, е достатъчно да нанесете малко коректор, където е необходимо, след което да фиксирате и матирате с прахообразна пудра. Ако обаче лицето ви не нуждае от по-сериозен камуфлаж, използвайте малко количество фон дьо тен със средно покритие, нанесен внимателно, така че да се слее максимално добре с кожата.

Обърнете специално внимание на устните. Като за начало ги ексфолирайте с домашен скраб, направен от захар, мед и кокосово масло (или пък зехтин). След това нанесете обилно количество балсам и го подновявайте през няколко часа. За самата среща заложете на леко хидратиращо червило или гланц. Избягвайте лепкавите консистенции, защото те буквално отблъскват повечето представители на силния пол.

Красиви тайни за първа среща
Гримовите експерименти са нещо страхотно, но не ви препоръчваме да се впускате в поредния такъв точно преди срещата. Вместо това заложете на изпитана комбинация, за която знаете, че работи при вас и с която няма как да сгрешите. Например класическа очна линия. Или леко опушени в nude гамата очи. И помнете, че малкото е много!

Красиви тайни за първа среща
И, въпреки че не влиза в графата грим, накрая бихме искали да обърнем внимание и на аромата. Заложете на този, с който се чувствате уверена и за който усещате, че ви описва в най-голяма степен без думи. Иначе казано - на "вашия си” парфюм. Нанесете малко количество върху точките на пулса.

Красиви тайни за първа среща
Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 30.04.2014|18:49
без гримови експерименти на първа среща
5
Не е посочен 30.04.2014|17:53
Много интересна статия .
4
Не е посочен 30.04.2014|16:50
Страхотни съвети.
3
Не е посочен 30.04.2014|14:42
И на мен много ми хареса.
2
Не е посочен 30.04.2014|14:42
Много интересна статия.
1
Не е посочен 30.04.2014|14:37
Любопитна статия .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay