Историята на една майка: Защо се гримирам, докато раждам?

Невинаги бъдещите майки мислят само и единствено за появата на детето си

Историята на една майка: Защо се гримирам, докато раждам?

Да станеш майка е едно от най-големите чудеса, които могат да се случат на една жена. През деветте месеца, в които износваме детето си, понасяме стоически всички неразположения, наравно с прекрасните моменти, през които преминаваме. Най-важният ден започва с притеснения и болки, но завършва с появата на най-важния човек за нас от тук нататък.

Всяка жена преминава през процеса по различен начин. Днес ще ви разкажем за една дама, която определено ще бъде запомнена. Докато някои от нас се превиват от болка и проклинат мъжете си, чудят се в каква поза да застанат, за да преминат по-лесно през контракциите и нямат търпение болката да свърши, тя удивява всички.

Алаха Маджид живее в Ню Йорк и е гримьор. Радва се на много последователи в Instagram и, разбира се, на появата на дъщеричката си София. Това се случва на 15 февруари тази година, а причината да ѝ обърнем внимание, е че тя решава да се подготви за посрещането на дъщеря си... като се гримира!

В последните няколко дни интернет полудя по тази история, представена ни от самата Алаха в нейния Instagram профил. Тя е качила няколко снимки, които показват процеса на разкрасяване по време на раждането.

Историята на една майка: Защо се гримирам, докато раждам?

"Трябваше да съм красива, за да посрещна подобаващо любовта на живота ми”, споделя 27-годишната гримьорка.

"По време на контракциите спирах, но след това отново продължавах с гримирането. Накрая болките станаха толкова силни, че се наложи съпругът ми да довърши започнатото.”

Историята на една майка: Защо се гримирам, докато раждам?

В приготвения багаж за болницата, освен принадлежностите за майката и бебето, Алаха е приготвила един куп гримове, включващи палитра с 35 различни цвята сенки, изкуствени мигли, гланцове, фон дьо тен и какво ли още не. Тя изрежда всичко, което е носила, под една от качените снимки.

Историята на една майка: Защо се гримирам, докато раждам?

Преди да качи фотосите, които показват процеса на гримиране, тя качва снимка на дъщеря си, докато е с перфектен грим. След това решава да сподели и останалите.

Историята на една майка: Защо се гримирам, докато раждам?

Коментарите относно действията ѝ са противоречиви. Някои смятат, че благодарение на професията си, е успяла да премине по-лесно през раждането, а други я обвиняват в суета, която поставя пред детето си.

Историята на една майка: Защо се гримирам, докато раждам?

Интересното е, че се появи коментар под една от снимките на Алаха oт друга дама, която е направила същото много преди нея.

"Отляво съм аз, докато раждах сина си през 2011 година, а отдясно - през 2013-та, когато раждах дъщеря си. Слава Богу и двата пъти упойките подействаха много добре, за да мога да се гримирам, преди всичко да започне. Сестрите влизаха и ме гледаха все едно съм луда. Повтаряха ми да си почивам, но нямаше как. Все пак щях да посрещна най-важните хора в живота си. Трябваше да съм представителна”, споделя Мишел Мари.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

43 16
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay