5 трика, с които да не се срамувате от тялото си

Разберете как да се чувствате добре в кожата си, независимо колко тежите

5 трика, с които да не се срамувате от тялото си

Сезонът на разголените дрешки наближава и все повече дами започват да подлагат тялото и волята си на страшни изпитания. Разбира се, надали има жена, която да не иска да се сдобие с "идеалното” тяло.

Но колкото и да си натяквате, че истинската красота не познава форми и размери, модната индустрия и шоубизнесът правят всичко възможно да опровергаят това твърдение.

Точно затова днес ви представяме 5 начина, с които да спрете да се измъчвате от досадното чувство, че сте пухкави.

1. Никога, ама никога не забравяйте, че вие сте уникална личност, която не може да бъде поставена в изкуствени рамки. Освен това, имате поне няколко човека, които ви обичат, независимо дали сте 5 килограма повече или по-малко.

2. Това, че сте на диета съвсем не означава да се "занемарите”, докато стрелката на кантара не мръдне надолу. Облечете любимите си дрехи, гримирайте се и си направете прическа. Не изглеждате никак зле, нали?

3. Можете ли да изброите 5 неща, които ви вълнуват, като не броим външния вид? Не мислете постоянно за отслабване и калории, защото има реален риск да се вманиачите. Вместо това, отидете на кино или просто се разходете в парка с някоя приятелка.

4.  Правете редовен секс! Дори да не сте в настроение, самата мисъл, че някой ви желае, е доста стимулираща. Уверяваме ви, че с такъв режим ще влезете във форма по възможно най-приятния начин.

5. Крайните срокове могат да бъдат вашият най-голям враг, затова не се тормозете излишно. Поставете си цел, която да следвате и не се измъчвайте, ако "съгрешите”. Все пак, няма безгрешни хора.

За още вдъхновяващи статии, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

24 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 07.05.2014|12:48
трикове много ама дупето пак голямо накрая хаха :)
7
Не е посочен 04.05.2014|14:06
Цял живот се депресирах, че нещо може да не е наред в тялото ми - 170/54 кг - гладка и стегната кожа, оформени мускули - оплаквах се, че като си стисна крака на определени места, се появяват бабуни (целулит), че дупето ми е изпъкнало.... сега гледам снимки - аз съм имала перфектната фигура...жалко,че го осъзнавам сега, когато наистина има от какво да се притеснявам ...напразни терзания само в моята глава - пречили са ми да се отпусна и са ме затормозявали ...Момичета ...най-красиви са тези, които се носят със самочувствие, жизнерадостните, усмихнатите и сърдечни хора .. душата на компанията - целите ли да бъдете такива, спортната ангажираност сама ще се появи ...както и ще разсейвате мисълта за фигура и храна. Животът е прекрасен, ако сме част от него :)
6
Не е посочен 29.04.2014|15:18
Много хубави трикове.
5
Не е посочен 29.04.2014|12:39
Много добри трикове .
4
Не е посочен 29.04.2014|09:04
Полезно като информация.
3
Не е посочен 28.04.2014|16:35
Определено не си поставяхте крайни срокове.
2
Не е посочен 28.04.2014|14:45
Едва ли тези съвети ще помогнат .
1
Не е посочен 26.04.2014|11:19
Добри съвети не може да се отрече!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay