Дневен хороскоп за вторник, 16 септември 2014

Какво ви е подготвила днес съдбата, ще разберете от днешния ни хороскоп

Дневен хороскоп за вторник, 16 септември 2014

В кое ще ви върви най-много днес - в работата, във взаимоотношенията със семейството или в любовта? Това предстои да разберете като станете част от Jenite.bg във Facebook.

Овен

Иска ви се да оставите всичко и да се отправите на път. Днес ще осъзнаете, че няма реална причина да не го направите в близкото бъдеща. Отдайте се на страстта си към приключенията и няма да съжалявате.

Телец
Струва ви се странна амбицията на всички спрямо кариерата им. Днес обаче и на вас ще ви се наложи да бъдете малко по-отговорни в работата си. Това не означава да приложите неприемливи методи, за да се справите качествено и навреме с днешните задачи. Просто се концентрирайте и свършете ангажиментите си.

Близнаци
Всеки има нужда от лично време и пространство, но определено имате нужда да прекарвате възможно най-много време с партньора си. Днес ще имате тази възможност, затова се възползвайте от нея!

Рак
Денят не е подходящ за конфликти с околните и най-вече с близките ви. Помнете, че те ви мислят единствено доброто, затова и ви досаждат постоянно с ненужни въпроси. Простете им за любопитството, както те са ви прощавали многократно за вашето! 

Лъв
Струва ви се, че съдбата днес не е на ваша страна. Единствената причина за всичките ви несгоди обаче е голямата преумора. Имате нужда от хубава почивка, затова посветете деня единствено на себе си и избягвайте тежките психически и физически натоварвания.

Дева
Изправени сте пред житейски кръстопът. Помнете обаче, че единствено вие сте в състояние да вземете най-правилното решение. Послушайте сърцето си и всичко ще се нареди.

Везни
Животът ви е изпълнен с приятни емоции, така че няма причина да се оплаквате. Отпуснете се и се радвайте на нещата, които имате и най-вече на хората, които са винаги до вас. Препоръчително е да прекарате деня си именно с тях!

Скорпион
Отдавна отлагате неприятен ангажимент, който днес ще ви се наложи да свършите. Стиснете зъби и просто го реализирайте. Вечерта ще срещнете стар познат, с който ще имате прекрасни споделени мигове.

Стрелец
Ако доскоро сте имали проблеми със здравето, днес е окончателният момент, в който те ще отшумят. За сметка на това е застрашена стабилността на семейния ви живот, затова се опитайте да преодолеете неразбирателството с близките ви и в замяна им покажете обичта си. 

Козирог
Партньорът ви усеща, че нещо ви тревожи. Поговорете с него, за да разрешите всички проблеми. Бихте могли да се правите единствено с негова помощ, затова бъдете напълно откровени. 

Водолей
Имате повод за усмивки, защото днес светът ще бъде в краката ви! С каквото и да се захванете, то ще бъде увенчано от успехи. Звездите са благосклонни към вас и ще ви предоставят подходящите обстоятелства.

Риби
Захванали сте се с нещо ново, но се притеснявате дали начинанията ви не стават твърде много. Не се притеснявайте - вие сте толкова силна и амбициозна личност, че няма начин да не се справите блестящо!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay