Дневен хороскоп за неделя, 15 юни 2014

Какво е писано да се случи днес на всяка зодия?

Дневен хороскоп за неделя, 15 юни 2014

За да започвате деня си с нашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен
Амбициите ви правят живота ви изпълнен със стрес, но и доста вълнуващ. Лесно е да се види що за човек сте, а правилните хора днес ще открият във вас непознати черти.

Телец
Трябва възможно най-скоро да се отправите на релаксиращо пътешествие сред природата. Реализирайте дълъг преход, за да изчистите негативните мисли от съзнанието си.

Близнаци
Вероятно днешният ден няма да попадне в класацията ви с любими дни. Толкова кофти неща ще се случат, че чак утре ще изпитате облекчение от преодолените предизвикателства.

Рак
Може да се почувствате по-затворени в себе си от обикновено, особено в ранната част на деня. Не се задълбочавайте прекалено много в това, а се опитайте да се включите в социалните дейности, които ще се изпречат на пътя ви. 

Лъв
Егото ви е някак изкуствено приповдигнато, което не е задължително нещо лошо. Имате доста качества, които да покажете, но поне един човек ще забележи знаци на арогантност у вас. Общувайте по-спокойно. 

Дева
Прекалено лесно е за вас да критикувате, вместо да предложите решение на проблема. Опитайте се да се снабдите с колкото се може повече положителна енергия. Нещата ще се развият до края на деня, както и вие. 

Везни
Прекалено ли сте вглъбени в миналото? Днес поставете настоящето в остър контраст със спомените ви, въпреки че обстоятелствата ще диктуват какво ще предпочетете. Опитайте се да живеете тук и сега. 

Скорпион
Днешният конфликт ще достигне до основни въпроси. Може да откриете, че имате нужното, без да прибягвате към каквато и да е помощ. Въпреки това не се колебайте да се разровите дълбоко в себе си, за да намерите подкрепа.

Стрелец
Днес ще възприемате нещата по друг начин и като резултат ще откриете, че може да представите себе си много по-добре. Останалите може първоначално да не разберат какво се случва, но по-късно ще им стане ясно. 

Козирог
Днес плановете ви ще оживеят благодарение на прилива от невероятна енергия, която ще ви помогне да останете в такт, въпреки всичко, което ви дърпа надолу.  Моментът е подходящ да удвоите успеха си.

Водолей
Ново правило на работа или вкъщи ще ви стресира, но със сигурност като премислите ще се примирите с него. Нещата ще започнат да стават доста интересни, така че запазете търпение. 

Риби
Днес сте настроени благосклонно към някой, с когото досега сте мислили, че нямате нищо общо. Това е един от онези дни, в които късметът ви работи, така че се наслаждавайте на резултата. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay