Дневен хороскоп за неделя, 24 август 2014

Вижте какво ще ви се случи през летния неделен ден

Дневен хороскоп за неделя, 24 август 2014

За да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Отделете повече внимание на половинката си. Възможно е напоследък той да се чувства пренебрегнат и вината за това да е изцяло ваша. 

Телец
Денят е благоприятен за щури идеи и запомнящи се преживявания. Не забравяйте, че сме в сезона на летните купони и емоции. Отдайте се на забавление и ще се сдобиете с много нови истории за разказване.

Близнаци
Напоследък сте позагърбили задълженията си, но е крайно време това да се промени. Докажете на шефа си, че сте човек, на когото може да се разчита за изпълнението на важни и неотложни задачи. Успехът на работното място, освен всичко друго, ще повдигне самочувствието ви.

Рак
Близките и приятелите ви са заминали за уикенда, а вие сте принудени да стоите сами вкъщи. Оползотворете времето си. Можете например да почистите всяко едно ъгълче в кухнята - и без това се каните да го направите от седмици! Пригответе си любимото ястие и се наградете за добре свършената работа.

Лъв
Престанете да се оплаквате. Няма човек, който да е освободен от проблеми, но постоянното мрънкане няма да ви помогне да ги решите. Съсредоточите ли се върху преминаването през трудностите, ще разберете, че положението не е било толкова лошо, колкото ви е изглеждало.

Дева
Напоследък не сте никак доволни от себе си и от работата, която вършите. Въпреки че полагате големи усилия, те сякаш просто не са достатъчни. Не се притеснявайте - този период е към края си!

Везни
Усещате липсата на любим човек, който е далеч от вас. Направете мил жест, с който да му покажете, че мислите за него. Не си позволявайте да той да забрави колко много държите на него!

Скорпион
Денят е предназначен за почивка! Отървете се от всичко, което ви кара да се чувствате тъжни и в лошо настроение. Погледнете на нещата от положителната им страна!

Стрелец
Чувствате се така сякаш не принадлежите на мястото, на което се намирате. Сякаш домът ви не е вашата крепост. Може би е време за радикална промяна в живота ви! Направете първата крачка - след нея всичко се случва по-лесно.

Козирог
Не се задоволявайте с малкото! Знаете, че заслужавате много повече и всеки, който се опитва да ви убеди в противното, е поредният човек, който няма място в живота ви.

Водолей
Отпуската ви е към края си и смазващата тежест на ежедневието ще ви "връхлети" с пълна сила. Не й позволявайте да ви сломи. Дори в скучните часове на работния ден може да бъде открито очарование!

Риби
Интуицията ви работи изключително силно. Доверете й се, ако ви се налага да взимате важни решения! Всичко, от което се нуждаете през днешния ден, е обичта и подкрепата на близките и приятелите си!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay