Дневен хороскоп за петък, 12 декември 2014

Какъв ще бъде денят за вас?

Дневен хороскоп за петък, 12 декември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А ето какъв ще бъде вашият петък, ако сте зодия...

Овен
Петък е и вие се чувствате прекрасно! Един съвет от звездите - спрете да се връщате към миналото. Всички приятни емоции и хубави случки тепърва предстоят.

Телец
Струва ви се, че нямате сили да се борите повече с ангажиментите в работа. Тъкмо днес обаче отнякъде ще се появи лъч светлина и ще започнете да вървите по житейския си път с нова енергия и мотивация!

Близнаци
Сякаш времето лети, а вие стоите на едно място - толкова излишни се чувствате напоследък. Днес обаче най-сетне ще намерите "своето" нещо, което ще ви помогне да излезете от дупката.

Рак
Толкова много ангажименти, а толкова малко време! Днес ще ви се наложи да се концентрирате максимално, за да изпълните всичко по план. Стискайте зъби, усилията си заслужават!

Лъв
Настроението ви днес ще бъде помрачено около обед заради кратка разправия с близък човек. Не можете да я избегнете, но пък тя всъщност е полезна за вашите взаимоотношения.

Дева
Струва ви се, че светът се е побъркал - напоследък все попадате на много странни индивиди. Грешката обаче не е във вас. Днес ще срещнете човек, който ще ви върне вярата в наличието на разумни и интелигентни същества.

Везни
Не можете и ден без да докажете на някого какъв инат сте. Днес обаче ще се наложи да отстъпите и да направите компромис. Заслужава си, бъдете сигурни!

Скорпион
Днес настроението ви е прекрасно и ще заразите околните с усмивката си. Слушайте сърцето си, що се отнася до решенията, касаещи личния ви живот, и няма да сбъркате!

Стрелец
Възможно е да срещнете известни трудности в работа днес. За сметка на това вечерта, прекарана с любим човек, ще бъде изключително приятна.

Козирог
Прекарвате твърде много време в сърдене напоследък. Опитайте се да приемате нещата по-леко - може да започнете тази промяна още днес!

Водолей
Околните искрено ви завиждат на енергията, с която разполагате. Днес отново ще сте като фурия - няма невъзможни неща за вашата силна личност!

Риби
Когато някой ви натъжи днес, не му показвайте, че е успял. Има хора, които се хранят от страданието на другите - стойте надалеч от тях! Вие имате нужда от общуване, което ви помага да запазите, а не да нарушите душевния си мир.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay