Дневен хороскоп за петък, 15 май 2015

Очакват ли ви хубави събития за деня?

Дневен хороскоп за петък, 15 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Трябва ли постоянно да ви бъде напомняно колко важно е да подхождате с уважение към всеки човек, който срещнете по пътя си? Все по-често ви се случва да не го правите, а това не е никак похвално.

Телец
Временно сте лишени от възможността да си починете и да се заредите с енергия. Работата ви натоварва, но няма как да се измъкнете от задълженията си. Съберете сили - всяка задача трябва да бъде изпълнена качествено.

Близнаци
Имате нужда от нежност и любов. Липсва ви чувството на сигурност, което даден човек ви е давал в продължение на дълго време. Всичко между вас и този човек приключи - недейте да живеете в миналото.

Рак
Представите ви изобщо не отговарят на действителността. В ума ви се появяват картини, които нямат нищо общо с реалното положение на нещата в живота ви. Фантазиите понякога излизат извън релси - спрете ги навреме.

Лъв
Поведението ви в момента е абсолютно противоречиво. Не може да твърдите едно, а да правите друго. Това e не само несериозно, а и напълно нелогично. Околните започват да губят доверието си във вас, а вие не можете да допуснете подобно нещо.

Дева
Вие сте като магнит за околните. Хората ви харесват и обичат да са във вашата компания. Подобна отговорност не е никак малка - постарайте се да не ги разочаровате.

Везни
Има голяма вероятност през днешния ден да срещнете човек, който неволно ще ви накара да се замислите за това къде се намирате в момента в живота си. От размислите ви могат да изскочат някои неприятни истини, които ще трябва да признаете сами пред себе си.

Скорпион
Бавно, но сигурно, се изкачвате по стълбичката на успеха. Остават ви още немалко стъпала, но енергията и ентусиазмът ви ще ви съдействат на всяка крачка. Сбъдването на една от мечтите ви е съвсем близо.

Стрелец
Цяла сутрин ще ви преследва усещането, че нещо не е наред. Подобни съмнения са много натрапчиви и не ви оставят да се концентрирате. Ще разберете дали шестото ви чувство е право чак вечерта.

Козирог
Харесва ви това, че хората се интересуват от вас и вашия живот. Внимавайте обаче и бъдете нащрек - не всеки, който задава въпроса "Как си?” наистина иска да знае отговора.

Водолей
Известни проблеми в отношенията с половинката ще ви изкарат от равновесие днес. Склонни сте да избухвате "за нищо” и след това трябва да поднасяте хиляди извинения, докато те бъдат приети. Коригирайте поведението си.

Риби
Качеството на работата ви зависи от степента ви на концентрация и ангажираност с това, с което се занимавате. Постарайте се да бъдете максимално съсредоточени на работното място през целия ден.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay