Дневен хороскоп за петък, 16 май 2014

Дали денят ви ще бъде хубав или пък ви очакват недоразумения?

Дневен хороскоп за петък, 16 май 2014

Вижте какъв се очертава да бъде денят ви според вашата зодия.

Овен
Изследвайте някои нови територии днес - така може да помогнете най-добре на себе си. Енергията, която имате ви дава нови и вълнуващи посоки за развитие.

Телец
Днес може би не е най-добрият ден за взимане на важни бизнес решения. Все пак, вие сте наясно какво искате. Опитайте се да изчакате до утре и тогава започнете отново работа по нещата, към които се стремите.

Близнаци
Действията са най-важни днес и за вас, и за хората около вас. Ако колегите и приятелите ви изглеждат мудни, опитайте да проявите въображение, за да ги накарате да се размърдат. Ако не, винаги може да прибегнете до чаша с кафе.

Рак
Игнорирайте нуждите на другите - поне докато не се погрижите за себе си. Може да почувствате това като невъзможно, особено ако имате деца, но трябва да се погрижите и за собствените си неща.

Лъв
Чувствате се страхотно, но сте безотговорни,  което пък изнервя приятелите и колегите ви. Опитайте се да ги оставите сами. За всички ще е по-добре, ако просто излезете на дълга разходка.

Дева
Решенията, които взимате ви карат да изглеждате глупави. Това може да бъде романтична връзка, друга работа или ново приятелство.

Везни
Нещо рисковано ще ви накара да изглеждате като глупаци, но все пак го направете. Може да става въпрос за романтична връзка, нова работа или друг вид връзка. Каквото и да е, ще ви донесе удовлетворение на по-късен етап.

Скорпион
Вашите инстинкти са най-добрият ви водач днес -  уверете се, че им обръщате достатъчно внимание. Способността ви да разграничавате интуицията от желанията е много важна днес.

Стрелец
Щастието ви е на практика гарантирано. Почти нищо не може да ви накара да се чувствате зле. Личната ви енергия обещава усмивка на лицето и щастие в душата.

Козирог
Необходимо е да разредите програмата си днес. Направете анализ и вижте от кои дейности може да се освободите. Въпреки това, дисциплината е най-маловажното нещо, за което да се притеснявате точно сега.

Водолей
Социалните ви контакти са много силни днес, затова се уверете, че ще им обърнете внимание. Всъщност, най-важното нещо, което ще ви се случи е, че хората ще ви запомнят.

Риби
Трудно е да убедите хората, че сте прави днес. Особено тези, които са по-старши от вас. Все пак опитайте да не се притеснявате толкова за тяхното мнение.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.05.2014|15:58
Днес трябва да се грижа за собствените си неща !:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay