Дневен хороскоп за петък, 27 юни 2014

Какъв ще бъде за вас последният ден от работната седмица?

Дневен хороскоп за петък, 27 юни 2014

Може всеки ден да четете своя дневен хороскоп в Jenite.bg! Вижте какво ви очаква днес според предсказанията на звездите...

Овен
Член на семейството ви има проблем и иска вашата помощ. Може да разруши плановете ви, но по-добре му подайте ръка. Той ще го запомни и ще ви върне услугата, когато имате нужда.  

Телец
Повече сте под въздействието на чувствата си, откогато и да е било. Затова се уверете, че общувате с правилните хора.  

Близнаци
Финансови трудности ще ви притиснат и ще трябва да се справите с тях. Добри новини ви чакат днес. Ще се справите с всички проблеми.  

Рак
Нещо малко ви притеснява днес, но почти усещате печалбата и това ви дава сигурност и надежда да продължите напред. Не се притеснявайте.  

Лъв
Емоциите ви са чудесни и под контрол. Затова се уверете, че сте започнали да се справяте с трудностите си. Нищо не може да ви уплаши.  

Дева
Дръжте се организирани на работа или у дома си. Ако сте разхвърляни, можете да се забавите с постигането на целите си и това може да ви донесе проблеми.  

Везни
Очаква ви объркване в плановете днес. Дори може да се стигне до странности, което всъщност може да е много по-забавно от планираното.  

Скорпион
Енергията ви е доста силна днес. Нужно е да отбягвате копнежите си, но недейте да се притискате прекалено много. Нещата ще станат много интересни днес.  

Стрелец
Добър приятел или колега се държи на дистанция от вас, но това ви тревожи. Не се отказвайте, а се опитайте да решите проблемите, които имате.  

Козирог
Трябва да се справите с проблемите и да се изправите лице в лице с всичко, което ви напряга. Също така е добро време да приключите със стари проблеми, които имате.  

Водолей
Умът ви е ужасно зает днес, но може да ви открие нови пътища за прогрес. Опитайте се да не премисляте прекалено много малките проблеми, това само ще ви затормози. Всичко ще бъде наред.

Риби
Чарът ви е много силен днес. Покажете на партньора си как се чувствате всъщност. Дори нещата да не стават както искате, не се ядосвайте. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 27.06.2014|17:35
Не ме впечатли
4
Не е посочен 27.06.2014|17:31
Успокояващ хороскоп. ;)
3
Не е посочен 27.06.2014|15:11
Нищо особено .
2
Не е посочен 27.06.2014|11:50
Научих си и днешния хороскоп.
1
Не е посочен 27.06.2014|11:35
Интересно как нещо хем ме притеснява, хем и усещам печалбата от това :))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay