Дневен хороскоп за сряда, 13 май 2015

Дали ви очакват хубави събития за деня?

Дневен хороскоп за сряда, 13 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Щастието не се измерва в спечелените придобивки и материалните блага. Тогава защо продължавате да определяте своята удовлетвореност от живота по този начин? Променете това.

Телец
Занимавайте се с нещата, които ви правят щастливи. Иначе рискувате да попаднете в капана на работното ежедневие, което не е никак привлекателна опция за вас.

Близнаци
Ако сте доволни от мястото, на което се намирате в момента в живота си, то недейте да търсите промяна, но и не се застоявайте прекалено дълго на едно положение. Това убива развитието и ви кара да се примирявате с настоящата ситуация.

Рак
Ентусиазъм е нещото, което ви липсва през целия ден. Занимавате се с ежедневните си ангажименти, но без никакво желание. Това се отразява на старанието ви и крайния резултат.

Лъв
Грешите в мнението си за човек, който сте напът да отпратите от живота си. Не приемайте никакви действия, преди да сте си изяснили цялата ситуация. Иначе ще направите огромна грешка, за която ще съжалявате.

Дева
Денят е подходящ за дейности, които изискват креативност и творческо мислене. Заемете се с иницативи, които ще ви донесат полза и в бъдеще. Няма да сгрешите, ако инвестирате още отсега.

Везни
Сутринта ще попаднете в ситуация, в която ще изпитате смущение и срам от нещо, което сте направили неотдавна. Всеки е минавал през подобни моменти в живота си - преглътнете гордостта си и продължете напред.

Скорпион
Когато правите добро за някой друг, то рано или късно се връща при вас. Днес ще получите възнаграждение за добро дело, което не сте очаквали. Най-хубавото е, че то не се измерва в пари.

Стрелец
Чувствате се отпаднали и нямате настроение за нищо. Умората ви може да се дължи както на прекалено физическо, така и на особено психическо натоварване. Намерете начин да разпуснете и да се освободите от напрежението.

Козирог
Приемете неизбежната истина, че нищо в този живот не се получава даром. Трябва да се борите за това, което искате. Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за вас.

Водолей
В ума ви ще се породи съмнение, което няма да ви остави на спокойствие през целия ден. За да го разсеете, трябва да потърсите надеждна информация. Само истината може да прогони мрачните мисли от съзнанието ви.

Риби
Очакваното повишение в службата така и не се случва и се чувствате огорчени и потиснати. Това не е показателно за работата ви - понякога просто е необходим малко повече късмет.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay