Дневен хороскоп за сряда, 15 април 2015

Какви емоции предстоят днес?

Дневен хороскоп за сряда, 15 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Имате натрапващото усещане, че не сте толкова добри в дадена област, колкото се очаква да бъдете. Сякаш хората около вас не са доволни от постиженията ви, въпреки неимоверните усилия, които полагате. Запитайте се дали недоверието им е основателно.

Телец
Накъде ще поеме животът ви от тук нататък зависи единствено от решенията, които ще вземете. Звездите вече са се произнесли, но трябва да положите повече усилия, за да се получат нещата както трябва.

Близнаци
Говорете само и единствено от свое име. Недейте да се поставяте в позицията на посредник между хората - знаете, че значението на думите твърде често се губи при превода.

Рак
Разтревожени сте за свой роднина, който не е добре здравословно. Знаете, че няма какво да направите, за да му помогнете, но това не ви кара да се чувствате по-добре. Успокойте се - звездите си знаят работата!

Лъв
Гледайте да вършите своите задължения и не се бъркайте в делата на другите хора. Не можете да казвате на никого как да живее живота си - всеки решава сам за себе си по какъв път да поеме.

Дева
Обичате да подхождате леко снизходително към хора, които според вас са прекалено високомерни. Именно един такъв сблъсък ще ви създаде проблеми днес. Иронията невинаги е най-добрият подход при добронамерена шега.

Везни
Имате нужда да започнете нещо ново в живота си. Сивотата на ежедневието ви побърква. Захванете се с нещо, което не сте правили преди - езиков курс, уроци по танци или друг спорт, а защо не и благотворителна дейност?

Скорпион
Сутринта ще ви донесе известие, което ще ви изненада особено неприятно. Добитото впечатление няма да си отиде през целия ден и ще ви накара да се чувствате потиснати и унили.

Стрелец
Разбирате се фантастично с човек, когото познавате от съвсем скоро. Лицето, което показва пред вас, може да не е истинското му "Аз”. Бъдете внимателни и не се предоверявайте!

Козирог
Сами си вредите със своя негативизъм и черногледство. Знайте, че отрицателно настроените към света хора привличат лоши събития в живота си, също както позитивните викат доброто в ежедневието си.

Водолей
Настроението ви е приповдигнато и причина за това е новата тръпка в живота ви. Съвсем вероятно е скорошното запознанство с човек от срещуположния пол да се превърне в нещо много повече от добро приятелство.

Риби
Светлината идва и във вашия ден. Напоследък дребни лоши случки влияят отрицателно на настроението ви, но това съвсем скоро ще се промени.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay