Дневен хороскоп за сряда, 22 октомври 2014

Какво вещаят звездите за зодиакалния ви знак днес?

Дневен хороскоп за сряда, 22 октомври 2014

За да сте наясно какво ви очаква през всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ще ви се случи днес...

Овен
Днес най-накрая ще направите онова нещо, което трябваше да свършите преди много време. Отлагането не е добър вариант в нито една ситуация. Вземете си поука и следващия път постъпете различно.

Телец
Трудностите в личен план могат да бъдат разрешени само от времето. Бъдете търпеливи и не насилвайте събитията. Всичко ще се случи точно в момента, в който трябва. Не се бъркайте в плановете на съдбата.

Близнаци
Предстои ви пътуване, което има шанс да се превърне в едно от най-интересните в живота ви. Бъдете отворени за нови запознанства и направете неща, които до този момент не сте правили. Няма как да съжалявате!

Рак
Песимизмът, който ви е завладял напоследък, няма да ви е от полза и занапред. Отървете се от черните мисли, иначе сами ще привлечете лошите събития в живота си. Осъзнайте, че силата на мисълта е наистина могъща и действително може да влияе на събитията в ежедневието ви.

Лъв
Чувствате се неудовлетворени и недоволни от работата, която вършите. Сякаш всичко, с което се захванете, е обречено на провал. Ако нещо не се получава, просто го отложете за следващия ден. Днес не е най-подходящото време за изпълнение на отговорни задачи.

Дева
В рамките на днешния ден ще бъдете повлияни от неочаквана случка, която ще ви изненада приятно. Впечатлението, което ви носи, няма да си отиде от мислите ви много дълго време. Проверете дали не можете да извлечете полза за себе си.

Везни
Край на самотните вечери и нощи! Много вероятно е днес съдбата да ви срещне с човек, който има потенциала да се превърне във ваш партньор в живота. Бъдете нащрек и не пропускайте шанса си! Подобна възможност идва веднъж в живота!

Скорпион
Приятната атмосфера на работното място ви изпълва с оптимизъм за бъдещето. С всеки изминал ден намирате нови приятели сред колегите си. А приятелската обстановка определено ще помогне за по-добре свършената работа. 

Стрелец
Целта, към която сте се устремили, все още изглежда твърде далеч. Отговорете си на въпроса дали крайната цел оправдава средствата за постигането й и съобразете следващите си действия с дадения отговор. Има ли прекалено висока цена за успеха?

Козирог
Крайно време е да си починете и да се освободите от натрупаното напрежение. Спортувайте и се занимавайте с дейности на открито - това хем ще повдигне настроението ви, хем ще ви освободи от насъбраната отрицателна енергия.

Водолей
Притеснявате се за това какво мислят приятелите ви за вашите постъпки. Колебаете се дали сте взели правилно решение относно дадена ситуация и следите отблизо реакциите им. Не забравяйте, че в крайна сметка най-важно е дали самите вие сте доволни от направения избор.

Риби
Какво по-хубаво може да ви се случи през втория работен ден от седмицата от случайна среща с любим човек, когото не сте виждали отдавна? Точно такова приятно събитие ви предстои днес. Насладете му се!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay