Дневен хороскоп за сряда , 23 април 2014

Какво ли ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда , 23 април 2014

Ако сте от хората, които съумяват да живеят ден за ден, то със сигурност ще ви интересува какво ви очаква днес, сряда, 23 април 2014. Намерете своята зодия и разберете какъв е дневният ви хороскоп.

Овен
Ще трябва да се погрижите за разни ежедневни дреболии в първата половина от деня. Постарайте се да мислите практично и да взимате решенията спокойно, не бъдете инициатор на промени. През втората половина на деня взимайте под внимание мнението на околните.

Телец
Сутришните часове няма да са много ползотворни за вас, затова по-добре се наспете или прекарайте малко време сами. След средата на деня оптимизмът ви ще расте и вечерта ще сте готови за нови предизвикателства.

Близнаци
Не бързайте да започнете планираното за деня, защото действията ви ще носят и странични ефекти. Следобедните часове ще ви направят чувствителни на теми от личния живот, но се опитайте да не преигравате.

Рак
Използвайте спокойствието в началото на деня, за да придвижите рутинни задачи и да завършите изостанали проекти. Следобед ще сте енергични и любопитни, а менталната ви енергия ще е много силна – срещайте се с хора, разговаряйте, споделяйте информация.

Лъв
Погрижете се за личните си нужди, но внимавайте с разходите. Приходите, които очаквате, могат да се забавят и това ще ви постави в неприятна ситуация, но пък така ще разберете къде са силните ви страни в общуването и в социален план.

Дева
В края на деня ви очакват новини и промени, подгответе се да отговаряте на неудобни въпроси или да защитавате позицията си. Не са изключени разногласия с партньора или с близък приятел.

Везни
Денят ви предлага интересни и полезни контакти, нова информация, която ще ви помогне да решите стар проблем. Вероятно ще получите изненада от близките си или ще имате успех във воденето на преговори.

Скорпион
Днес комуникацията ви забавлява и просто не можете да не разговаряте с околните за всякакви неща. Използвайте втората половина на деня за срещи, събирания с приятели или семейни сбирки, на които трябва да се взимат решения.

Стрелец
Началото на деня ще е спокойно и тихо, но с наближаването на вечерта буреносните облаци могат да се сгъстят. Главата ви ще пуши от задължения и проблеми и ще сте склонни да си го изкарвате на партньора и близките си.

Козирог
Очаквайте щастлива развръзка на събитията днес. Ще получите информация или ще се свържете със стар приятел. Но настроението ви може да бъде развалено от непредвидени обстоятелства, засягащи семейството.

Водолей
Следобедните часове ще ви провокират да мислите различно, за да решите важен въпрос. От вас ще се иска не само креативност, но също практичност, добри социални умения и трезва преценка.  

Риби
Днес останете спокойни и мъдри, каквото и да ви коства това. Игнорирайте напрежението в офиса и се концентрирайте върху собствените си задължения. Намалете комуникацията до минимум, днес отношенията с другите ще са напрегнати.  

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 23.04.2014|20:17
Да го бях прочела по - рано. Доста се охарчих днес.
6
Не е посочен 23.04.2014|17:59
Интересен хороскоп .
5
Не е посочен 23.04.2014|16:55
Днес не ми е ден при всички положения.
4
Не е посочен 23.04.2014|15:10
Не е много положителен хороскопът ми за днес .
3
Не е посочен 23.04.2014|15:09
Хах много вярно, определено по-добре да си мълча, за да не стане някой скандал, нямам много търпение днес. А и не ми е ден изобщо.
2
Не е посочен 23.04.2014|10:37
Днес хороскопът ми включва социални контакти, но силно се съмнявам, с кого толкова да контактувам по средата на седмицата:)
1
Не е посочен 23.04.2014|10:16
Очаква ме приятен ден, радвам се.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay