Дневен хороскоп за сряда, 26 ноември 2014

Какво ви вещаят звездите днес?

За да четете всяка сутрин своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят е идеален за разходка в парка, дори да ви се струва, че нямате време за това. Там ще останете насаме с мислите си и най-сетне ще намерите начин да успокоите изтерзаната си душа. Намерите ли вътрешен мир, всичко ще ви се струва далеч по-хубаво!

Телец
Няма как, понякога в живота има спадове. Днес определено няма да ви е ден - сякаш всичко е с краката нагоре. Заредете се с търпение, защото в противен случай настроението ви съвсем ще се развали. Внимавайте пред кого какво казвате!

Близнаци
Не трябва да се притеснявате, че наскоро взето от вас решение е грешно - само времето ще покаже. Продължавайте напред със смело вдигната глава и самочувствието на успял човек. По този начин ще накарате и съдбата да повярва в това!

Рак
Днес в работа някой ще се опита да злоупотреби с търпението ви, но вие не му се давайте! Достатъчно дълго време си мълчите по някои въпроси, така че е крайно време да проведете дълго отлаган разговор с дразнителя.

Лъв
В личен план днес ви предстои приятна случка, която няма да ви остави да спите от вълнение. Може би все пак кофти периодът от живота ви е към своя край. Звездите са благосклонни към потенциала на връзката, която може би ще започнете скоро.

Дева
Иска ви се да съберете цялото си семейство на едно място и да им кажете толкова много неща! Може би е крайно време да разрушите стената помежду ви и да проявите малко повече емоции. Близките ви имат нужда от озаряващото ви присъствие, дори да не го показват.

Везни
Имате достатъчно време, за да вземете важното решение, което стои пред вас. То ще повлияе осезаемо на живота ви, така че помислете добре. Звездите повеляват, че трябва да поемете риск, за да промените ежедневието си и да избягате от рутината.

Скорпион
Средата на седмицата ще ви донесе увереност и спокойствие, че всичко ще бъде наред занапред. Имате достатъчно сили да се справите с ударите на съдбата. Всъщност ще ставате все по-добри в нещата, с които се занимавате!

Стрелец
Иска ви се да оставите всичко настрани, за да си поемете въздух на спокойствие. Чувствате се претоварени. Днес денят също ще бъде изморителен, така че измислете начин поне вечерта да релаксирате.

Козирог
Би трябвало да се радвате на личния си живот, но усещате смътно, че има нещо притеснително. Може би вашият най-близък човек ви е излъгал за нещо? Днес ще разберете дали въобще има причина да се притеснявате!

Водолей
Вашият кармичен път минава през доста спокойна фаза. Забравете за всичките си проблеми и те сами ще изчезнат. Денят е подходящ за задушевни разговори и приятни срещи с приятели.

Риби
Днес най-сетне ще успеете да се отървете от свой недостатък, над който работите от известно време. Възможно е настроението ви по някое време да се развали, но ще срещнете някого, който на мига ще го оправи! Само трябва да го допуснете до себе си...

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay