Дневен хороскоп за сряда, 29 април 2015

Какъв ще бъде днешният ден за вас?

Дневен хороскоп за сряда, 29 април 2015

Можете да следите хороскопа си за всеки ден в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
През целия ден ще сте заети със срещи - както делови, така и лични. В този ред на мисли може да се каже, че социалният ви живот е във върхова форма. Комуникативните ви умения са това, което привлича хората към вас.

Телец
Хубавите неща се случват на хората, които умеят да чакат. Прибързаното поведение няма да ви помогне да осъществите замислите си. Ключът към успеха е постоянство и упоритост.

Близнаци
Днес ви предстои да вземете важно решение относно кариерата си. Намирате се на кръстопът и от дълго време се чудите по кой път да поемете. Крайно време е да направите своя избор.

Рак
Грижи, свързани с личния ви живот, развалят настроението ви и потискат духа ви. Няма как да ги избегнете, но начумереното лице няма да ви помогне да се почувствате по-добре. Посрещнете с усмивка всяко предизвикателство.

Лъв
Съвсем възможно е в забързаното ви ежедневие да се появи човек, на когото първоначално няма да обърнете особено внимание. С времето обаче неговото присъствие в живота ви ще се засилва.

Дева
Борите се "със зъби и нокти” за това, което ви принадлежи. Отчаяните опити на ваш враг да се сдобие с нещо ваше, ще останат напразни. Чувството за справедливост и този път ви помага да се справите със ситуацията.

Везни
Пазете всичко, което обичате. Не позволявайте на хорската злоба да отнеме вярата ви в доброто. Единственото нещо, което има значение, е собствената ви нагласа към живота и хармонията ви със света.

Скорпион
В рамките на днешния ден ще усетите всички негативи от това да бъдеш лидер и пример за подражание за околните. Короната на лидерството понякога може да бъде много тежка - помислете дали можете да се справите с нейния товар.

Стрелец
Даден човек ще се възползва от милото ви и сърдечно отношение по най-подлия начин, който самите вие можете да си представите. Бъдете нащрек - подобно предателство може да бъде особено болезнено.

Козирог
Сутрешните часове на деня са изпълнени с тревожни мисли, но следобедът идва, за да ги разсее. Най-накрая ще чуете новината, която чакате от толкова дълго време, и ще можете най-сетне да се успокоите.

Водолей
Понякога можете да бъдете особено шумни и това ваше поведение привлича вниманието на хората, но не непременно тяхното любопитство. Внимавайте за това как поведението ви се отразява на мнението на околните за вас.

Риби
Близките ви продължават да ви приемат като дете, което не може да се грижи за себе си. Време е да им докажете, че сте способни да се справяте сами в живота. Докажете им колко дълъг път сте изминали.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay