Дневен хороскоп за сряда, 9 юли 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 9 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Вие сте в разгара на нещо голямо и ново, затова действайте. Имате силата да се чувствате перфектно и това ви носи невероятни емоции. Покажете на света колко сте талантливи.

Телец
Не се притеснявайте за това как другите ви възприемат и не бъдете толкова строги към себе си. Всъщност носите позитивна промяна в живота на хората, с които комуникирате.

Близнаци
Идеите ви са в състояние да заинтригуват и най-големия непукист. Възползвайте се от влиянието си върху околните.

Рак
Трябва да се погрижите за себе си днес. Дори да мислите, че другите могат да ви дадат по-добри идеи от тези, които имате самите вие. Това е един от дните, в които трябва да отказвате с финес.

Лъв
Енергията на страстта ви е много силна и ви движи в нови насоки. Опознаването на околните е всичко. Радвайте се на това, което сте открили, и не се притеснявайте за миналото.

Дева
Може да се чувствате забили на едно място, но не е правилното време да правите нещо за бъдещето си. Трябва да се справите със ситуацията и през следващите няколко дни ще се почувствате много по-добре.

Везни
Комуникационните ви умения са много добри днес и можете да направите сериозна разлика в плановете си преди и сега. Уверете се, че гледате обективно на нещата.

Скорпион
Чувствате се запълнени с енергия след новото развитие на нещата. Затова не губете следата на плановете си, а ги изпълнявайте докрай.

Стрелец
Усещате много силен прилив на щастие точно сега. Просто се уверете, че споделяте доброто си настроение с други, които имат нужда от него.

Козирог
Всичко, от което се нуждаете, е да се фокусирате през днешния ден. Само така ще постигнете нещата, които искате. Опитайте се да предвиждате събитията днес.

Водолей
Добрите ви приятели спасяват деня. Ще осъзнаете, че няма нужда нищо да им казвате - те сами ще решат да ви се притекат на помощ.

Риби
Трябва да се изчистите от големите проблеми в живота си, докато енергията ви е далеч от своя пик. Имайте едно наум, когато общувате с непознати.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 09.07.2014|12:49
Хареса ми това , което сте написали за моята зодия , наистина трябва да започна да мисля повече за себе си
1
Не е посочен 09.07.2014|11:49
Хареса ми зодията,мисля,че ще ми се получи :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay