Дневен хороскоп за четвъртък, 17 септември 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 17 септември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Сериозни занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти и затова не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях, помислете добре. Очакват ви пътувания, които ще бъдат успешни.

Телец
Ще запазите чувствата си за себе си и без да давате израз на вътрешните си вълнения, ще работите за целите си. Отговорно ще се отнесете към задълженията си, но не изключвайте и собствените си нужди. Вечерта ви очакват приятни изненади.

Близнаци
Ще се включите в мероприятие, за което сте се подготвяли от дълго време, и ще вложите енергията си за постигане на желаните резултати. Прагматично се възползвайте от опита на колегите си и търсете по-често мнението им.

Рак
Неотложни ангажименти ще ви накарат да се съобразявате с времето и с повече старание да работите по изпълнението им. Не оставяйте погрешни впечатления за себе си, щадете чувствата на другите и ги уважавайте.

Лъв
Вие сте добре организирани и точни и ще подобрите работата и финансите си, което ще се отрази на живота ви. Отношенията ви с партньора се нуждаят от повече яснота, но в никакъв случай не налагайте волята си, за да не го загубите.

Дева
Делово сътрудничество ще постави начало на общ проект, на който възлагате големи надежди. Като реалисти е добре да обмисляте по-задълбочено личните си контакти, защото са възможни разочарования.

Везни
Във връзка с работата по нов проект ще ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Навреме уточнете претенциите си, за да не стане късно. В личния си живот се нуждаете от повече разнообразие и свежи емоции.

Скорпион
Не се затваряйте вкъщи, а бъдете активни. Нова връзка ще прерасне в по-задълбочени взаимоотношения и обвързване. В семейството си бъдете търпеливи към желанията на близките си и ги изслушвайте внимателно.

Стрелец
Ползвате се с добро име в професионалните среди и благодарение на това ще се включите навреме в нов проект. Обмислете добре нещата, защото не са изключени и непредвидени обстоятелства, които могат да внесат напрежение в делника ви.

Козирог
Ще имате добри резултати в работата и в отношенията ви с околните, но само ако сте сдържани и не притеснявате никого с претенциите си. Доверете се на усещането си за нещата и останете чужди на интригите на работното място.

Водолей
Желана среща ще ви създаде настроение и хубав повод да се отпуснете. Денят се очертава ползотворен и наситен с положително емоции. Внимавайте да се не предоверите на някой, който не ви мисли доброто.

Риби
Бъдете прагматични и ще спечелите много повече от евтино внимание и фалшиви обещания. Ако срещнете спънки или финансови неуредици, не се обезкуражавайте. Всичко ще се нареди, но трябва да внимавате кого допускате до себе си.

0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay