Дневен хороскоп за четвъртък, 21 май 2015

Денят носи различни събития за отделните зодиакални знаци

Дневен хороскоп за четвъртък, 21 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Имате късмет, че днес вниманието на звездите не е насочено пряко върху вас. Предприемате действия, които иначе не биха останали незабелязани. Поведението ви не е коректно - поправете го.

Телец
Доволни сте от развитието на събитията, но все пак има нещо, което ви смущава. Едно парченце от пъзела не е на правилното място и това ще ви принуди да го наредите отново. Изтощително е, но си заслужава.

Близнаци
Целеустремеността е едно от най-похвалните ви качества. Захванали сте се със задача, която отнема цялото ви време и енергия, но просто не можете да се откажете. Ще се справите успешно - необходими са само още малко усилия.

Рак
Последното нещо в ума ви днес е това как изглеждате в очите на околните. Имате си свои грижи, за които да мислите, и мнението на околните изобщо не е от значение в момента.

Лъв
Проявявате небрежност на работното място и това ще си проличи в качеството на свършената работа. Не си позволявайте да се разсейвате до такава степен, че да пренебрегвате ангажиментите си с лека ръка.

Дева
Вие сте човек, който обича риска, и невинаги "играе на сигурно”. Днес отново ще предпочетете да рискувате, вместо просто да стоите и да чакате благоприятно развитие на събитията. Шансовете са на ваша страна.

Везни
Обикновено не си позволявате да влагате всичките си надежди в ръцете на един единствен човек. Днес, обаче, без ни най-малко да го искате, ще се получи точно така. Нямате друг избор, защото нищо не зависи от вас.

Скорпион
Искате да си починете от стреса и да се заредите с положителни емоции, но това просто не може да се случи. Имате толкова много работа, че не ви остава никакво време за отдих. Свършите ли я бързо, ще успеете да си "откраднете” желаната почивка.

Стрелец
Усилията, които полагате, за да върнете живота си в правилния път, ще бъдат увенчани с успех. Съвсем скоро всичко ще се нареди така, както си го представяте.

Козирог
Докато продължавате да гледате към миналото, няма как да посрещнете бъдещето. В момента дори не се намирате в настоящето - живеете със спомени за моменти, които отдавна са отминали. Променете това.

Водолей
Няма как да получите похвала, ако не работите усилено за онова, към което сте се устремили. Целите ви няма да се осъществят сами - изисква се много труд и усилена работа, за да бъдат постигнати.

Риби
Сутринта ще бъде наситена с положителни емоции, но следобедът няма да остави и следа от тях. Случва се нещо, което тотално ще промени настроението ви, и ще ви донесе негативни емоции.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay