Дневен хороскоп за четвъртък, 5 март 2015

Какви събития ви изпращат звездите днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 5 март 2015

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят е благоприятен за начинания, които ще дадат тласък на кариерата ви. Работете за развитие, не за заплата. Това е най-сигурният подход за успех на работното място!

Телец
Сутринта ви изненадва. Плановете ви се объркват и нещата не се случват така, както сте очаквали. Ще се наложи да пренаредите приоритетите си и да степенувате задачите за деня по важност, за да можете да ги изпълните успешно.

Близнаци
Интересът ви към човека, който буди любопитството ви от няколко седмици насам, постепенно утихва. Ще се случи нещо около него обаче, което ще ви напомни защо познанството с този човек е толкова важно за вас.

Рак
Съвсем близо сте до разкриването на истината, която се опитвате да изкарате наяве от много дълго време. Не се отказвайте, колкото и усилия да ви коства това - на финалната права сте. Истината е от интерес не само за вас, но и за хората около вас.

Лъв
Денят е спокоен - освободени сте от всякакво напрежение, а негативните емоции сякаш са изпратени далеч от живота ви. Насладете се на приятните мигове, без да се притеснявате за утрешния ден.

Дева
Днес ще поставите свой малък личен рекорд. За околните постижението ви може да е без значение, но във вашите очи е онова, за което отчаяно сте се борили. Постижението е значимо - възнаградете се!

Везни
Без абсолютно никаква причина даден човек ще внесе смут в ежедневието ви. Присъствието му е нежелано, а арогантното му поведение е недопустимо. Прекъснете още сега опитите му да контролира света ви.

Скорпион
Наясно сте, че съвсем скоро ще трябва да промените посоката, в която отива връзката ви. Онова, което партньорът ви очаква от бъдещето, не съвпада с вашите представи. Окончателното ви решение е въпрос на време.

Стрелец
В рамките на деня очакванията ви относно важна ситуация, която лично ви засяга, ще се променят. Представите ви се разбиват с гръм и трясък. Оказва се, че нищо не е толкова ясно и добре планирано, колкото си мислите.

Козирог
Погрижете се за близките си - те имат нужда от вашето внимание и помощ. Семейството ви държи на вас, но трябва и вие да показвате своята загриженост и обич.

Водолей
Многото почивни дни ви карат да се чувствате неотпочинали. На работното си място едва успявате да се концентрирате, а това влияе на качественото изпълнение на задълженията ви. Крайно време е да влезете в ритъм на работа.

Риби
Безпокойството не влияе добре нито на психиката, нито на здравето ви. Решението на проблема, който ви тревожи, не е във ваши ръце. Всичко ще се разреши с времето.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay