Дуейн Джонсън стана татко за втори път!

Дългогодишната му приятелка го дари с момиченце

Дуейн Джонсън стана татко за втори път!

Дуейн Джонсън, познат още като Скалата, вече може да се похвали, че е е горд татко на две момичета. Приятелката му Лорън Хашиян е родила вчера вечерта и двете с бебето са в отлично здраве и се чувстват добре. Това е първото общо дете на двойката и второ за Скалата, който има 14-годишна дъщеря от брака си с Дани Гарсия.

Близки до щастливата двойка споделят, че моментът е бил много специален и емоционален и Дуейн е изключително радостен от факта, че раждането е минало нормално и скоро ще прибере двете си момичета вкъщи. И двамата били напълно готови за тази нова глава от живота си.

Няколко дни преди да роди, Лорън, която е текстописец и певица, написа в социалните мрежи, че е нетърпелива да посрещне момиченцето си. "Толкова съм благодарна, че просто нямам думи. Да създадеш живот - това е най-великото нещо на тази земя. И както казва големият татко - нямаме търпение да посрещнем страхотната дъщеря, която ще имаме!”

Тя допълва още, че искрено се надява бебето да не прилича на респектиращо големия си татко, защото раждането ще бъде трудно.

Скалата е лудо влюбен в Лорън и никога не пропуска да сподели колко щастлив се чувства с нея. Двамата са заедно от 8 години и изглежда, че връзката им е повече от стабилна. А сега имат още едно сладко допълнение към тази красива семейна картинка!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay