Как разводът се превърна в най-хубавото нещо, което ми се е случвало

Щастлив обрат на съдбата

Как разводът се превърна в най-хубавото нещо, което ми се е случвало
pixabay.com

Омъжих се на 29 години. Ето защо си мислех, че няма как да сгреша, защото вече съм разумна, зряла, финансово стабилна и съм научила много за мъжете. И така, омъжих се за мъж, когото познавах много добре и обичах.

Мислех си, че няма какво да се обърка, но нали знаете, че, ако искаш да разсмееш Бог, направи си планове. След 3 години нещата започнаха яко да куцат. Вече нямаше любов, страст и разни такива хубави неща. Останаха само огорчение, обиди и караници. Пробвахме със семеен психолог - човекът ни посъветва да се разделим и да не се мъчим повече... Така и направихме. След 3 години брак, го разтрогнахме.

Чувствах се глупаво и засрамена. Ето, че сгреших. Бях на 32 с развод зад гърба си, неуспешен брак и много разочарования. Заклех се, че никога повече няма да се омъжвам.. никога! Не исках да преживея това още веднъж. 

Няма какво да лъжа, не беше лесно. Периодът след разводът е наситен с емоции като отчаяние, унилост, тъга, самота....

Нали казах за плановете и за Бог...е, срещнах мъж, и то какъв! След 4 години самота, неразбиране и бродене сама из този враждебен свят, срещнах най-удивителният човек, който може да съществува. Той беше галантен, умен, красив, мил, нежен, разбиращ, толерантен. той беше ТОЙ!

След 5 месеца вече бяхме сгодени. Едва сега осъзнах какво значи истинската любов. Приемах този човек такъв, какъвто е, не го осъждахме, не исках да го променям, дори напротив. На 36 години разбрах какво представлява истинската любов!

Новият ми мъж ме обичаше истински, подкрепяше ме за всичко и ме караше да се чувствам силна!

Всички, които са преминали или преминават сега през ада на развода - Да, ад е, но там, зад пламъците, ви чака нещо страхотно. Това ви го казва една любяща и обичана жена!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Колко време имахте връзка с партньора си, преди да сключите брак?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти