Звезди подкрепят кампания на UNICEF

Те наляха вода от чешмата си благотворително

Кампаниите в подкрепа на благородни каузи са много популярни сред звездните личности. Действия като това да се съблекат за организации като PETA (защитник на правата на животните), да представят модни линии и т.н., са съвсем обичайни за знаменитостите. Последната тенденция в тази насока е звездите да даряват...вода от чешмата, пише Bornrich.

 

Известни личности като Тейлър Суифт, Риана, Селена Гомес, Робин Уилямс и др. са бутилирали вода от чешмите в домовете си за кампанията на UNICEF, наречена "Celebrity Tap”. Звездите се обявяват в подкрепа на 900 милиона деца и възрастни, които нямат достъп до чиста и безопасна вода.

 

Лимитираната серия бутилирана вода на известни личности е в красива луксозна опаковка и всяка бутилка е със снимка на една от звездите, включили се в кампанията.

 

Проектът насърчава феновете да се регистрират в сайта на UNICEF и да дарят по 5 долара за тази кауза. Веднъж след като влязат в системата, имат шанс да спечелят уникална бутилка вода с лика на своята любима звезда. Кампанията на организацията стартира за първи път през 2007 г. и оттогава е събрала около 2,5 милиона долара.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay