Анастейша отново пребори рака на гърдата

Певицата се подложи на двойна мастектомия, за да преодолее за втори път в живота си ужаса на рака

Анастейша отново пребори рака на гърдата

След като по-рано тази година певицата Анастейша за втори път в живота си чу тежката диагноза рак на гърдата, днес стана ясно, че тя се е подложила на двойна мастектомия.

В официално прессъобщение 45-годишната певица съобщи, че операцията е минала успешно и че в момента тя се намира в последния етап на възстановяване след интервенцията.

"Беше тежко преживяване, но в момента се чувствам чудесно и съм готова да отворя нова станица от живота си," споделя Анастейша в отворено обръщение към феновете си.

След като през 2003 година певицата за първи път бе диагностицирана, а малко по-късно и оперирана от онкологичното заболяване, тя се превърна в едно от най-активните лица, участващи в борбата с рак на гърдата.

"Ранното диагностициране спаси живота ми два пъти. Ще продължа да се боря и да настоявам гласът ми да бъде чут, каквото и да ми коства това," споделя певицата в заключение, призовавайки всички жени поне веднъж годишно да отделят време за профилактичен преглед, който може да се окаже животоспасяващ.

Ако искате първи да ви информираме за всичко най-любопитно от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite и във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 02.10.2013|18:03
Много се радвам. това е най-големия кошмар за всяка една жена, преминала по този път да чуе, че болестта отново се е върнала.
4
Не е посочен 02.10.2013|10:39
Важно е да има минаване.
3
Не е посочен 02.10.2013|10:39
Дано да се оправи, че е много страшно.
2
Не е посочен 02.10.2013|10:21
Горката, искрено се надявам този път да се оправи. Много преживя и тя
1
Не е посочен 02.10.2013|09:29
И тя по стъпките на Анджелина Джоли.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay