Ан Хатауей разходи бременното си коремче по плажа

Актрисата изглежда зашеметяващо!

Ан Хатауей разходи бременното си коремче по плажа

Ан Хатауей не е от знаменитостите, които споделят всяко едно свое преживяване с общността в интернет. Тя обикновено качва снимки на ежедневните си дейности и селфита в близък план. В това отношение е много по-обрана от доста свои колеги.

Само преди два дни обаче тя качи своя снимка по бански, като сама признава, че това е доста нетипично за нея. На фотоса перфектно се вижда бременното коремче на Ан, която позира за кадъра, след като забелязва, че я фотографират, както сама признава.

"Прецених, че ако подобен кадър се появи някъде, то най-добре да бъде изображение, което ме прави щастлива, и което е заснето с мое съгласие”, казва Хатауей.

Тя не споменава кой се крие зад камера, но имаме всички причини да вярваме, че това е съпругът на звездата - актьорът и дизайнер на бижута Адам Шулман. Двамата са женени от три години и в момента очакват своето първо дете.

А съвсем скоро ще видим Ан в ролята ѝ на Бялата кралица в сюрреалистичното продължение на "Алиса в страната на чудесата” - "Алиса в огледалния свят”. В лентата, която ще се появи по кината във Великобритания на 27 май, участват още Джони Деп, Хелена Бонам Картър, Тоби Джон, Майкъл Шийн и други.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay