Брус Дженър с провокативна фотосесия след смяната на пола

Брус е вече в миналото, днес той е Кейтлин

Брус Дженър с провокативна фотосесия след смяната на пола

65-годишният баща на Кендъл и Кайли Дженър и пастрок на сестрите Кардашиян премина през няколко операции за смяна на пола. Брус Дженър вече е жена с името Кейтлин и заявява това гордо от корицата на списание Vanity Fair.

Риалити звездата си направи и нови профили в Twitter и Facebook под името Кейтлин Дженър и в рамките на няколко часа събра над милион последователи.

Там бившият лекоатлет показа първата си корица като жена и написа: "Толкова се радвам, че най-после мога да бъда себе си. Добре дошла на този свят, Кейтлин.”

В интервю за списанието Дженър разкрива, че се е паникьосала след интервенцията. Когато се събужда след 10-часовата операция, първите ѝ мисли са: "Какво направих? Какво си причиних?”

Оказва се, че това е напълно нормална човешка реакция, а Дженър в никакъв случай не се е разколебала. Тя казва, че снимките за фотосесията са я направили по-щастлива отколкото спечелването на олимпийски медал.

Снимките на Дженър са предизвикателни и доста разголени, но звездата признава, че не би могла да бъда по-горда и това са най-щастливите моменти в живота ѝ.

Децата на Кейтлин също изразиха подкрепата си в социалните мрежи под формата на различни окуражаващи слова.

Брус Дженър с провокативна фотосесия след смяната на пола

Ким Кардашиян написа в Twitter: "Кейтлин Дженър във Vanity Fair. Колко красиво! Бъдете щастливи, горди и живейте живота по своя начин!”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay