Дрю Баримор е майка на дракончета

Актрисата споделя как се чувства след раждането на второто си дете и какви са бъдещите ѝ планове

Дрю Баримор е майка на дракончета

Съвсем наскоро Дрю Баримор даде живот на второто си детенце Франки. Макар и едва на два месеца, малката госпожица вече се радва на широко обществено внимание, заедно с кака си, 2-годишната Олив.

За да задоволи любопитството на феновете си, а и за да разкрие майчинската си гордост, Дрю сподели в своя Instagram профил снимка, на която позира с двете си съкровища. Актрисата е прегърнала дъщерите си и е облечена с тениска, на която пише "Майка на дракончета”.

39-годишната Дрю Баримор е и лице на последния брой на списание People, пред което споделя, че е изключително щастлива, че малката Олив вече не е сама. Това се дължи на факта, че самата актриса е единствено дете и винаги си е мечтаела за братче или сестричка.

"Олив обожава Франки и постоянно се върти около нея. Иска да я храни и да се грижи за нея,” казва Дрю пред изданието.

Дрю Баримор е майка на дракончета
Актрисата все пак признава и че никак не ѝ е лесно да се грижи за две деца едновременно: "Будни са и спят по различно време или пък са будни едновременно, което понякога е доста объркващо. По тази причина в момента не мога дори да си представя да се върна към работата си. Единственият ми приоритет е да бъда близо до дъщерите си.”

Дрю Баримор, която въпреки скорошното раждане вече е започнала да възвръща предишната си форма, споделя пред People, че по време на бременността не се е ограничавала от нищо: "Просто се стараех всичко да бъде в разумни граници. Не смятам, че някога ще мога да бъда една от онези бременни, които внимават за всяка своя хапка. Всичко, което ядях, беше под формата на тестени продукти, китайска храна и пица.”

Дрю Баримор е майка на дракончета
Ако искате първи да научавате всичко най-любопитно от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 16.06.2014|14:23
Дрю Баримор да не е фенка на сериала "Игра на троновое"
1
Не е посочен 14.06.2014|14:00
със сигурност е много щастлива със своите деца, като всяка една майка
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay