Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян ще стават родители!

Това ще бъде второто дете за актьора

Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян ще стават родители!

Дуейн Джонсън е един от най-успешните екшън актьори в момента. Участието му в ленти като "Бързи и яростни” и "Безпощадно” му носи обожавания от жените имидж на доброто момче с лошо поведение, което търси справедливост в света.

Дали в живота Дуейн има нещо общо с екранните си герои, няма как да разберем. От 2007 година 43-годишният актьор има връзка с певицата Лорън Хашиян. Двамата се запознават по време на снимките на филма "Игра по план” (The Game Plan) през 2006 година и започват да се срещат от следващата година.

Те обаче не са от двойките, които парадират с личния си живот. Фактът, че се появяват заедно на червения килим само 3-4 пъти, подсказва за това. Те са и доста обрани в общите си публични изяви.

И ето че щастливите влюбени очакват ново попълнение в дома си. Според последните упорити слухове, Лорън е бременна. Въпрекин че Дуейн все още не е потвърдил щастливата новина официално, източник, приближен до звездите, разкрива любопитни подробности около събитието.

"Те са толкова развълнувани, просто няма как да бъдат по-щастливи. Заедно са вече девет години и сега се намират в етапа от връзката си, в който смятат, че е време да разширят семейството си. Освен това братът на Лорън също ще става баща, така че цялото семейство е на седмото небе от щастие”, разказва анонимният източник.

Очаква се второто дете на Джонсън да се появи на бял свят през февруари идната година. Актьорът вече има 14-годишна дъщеря Симон от 10-годишния си брак с Дани Гарсия, с която и в момента управляват общ бизнес. Те имат продуцентска компания - 7 Bucks Productions.

Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян ще стават родители!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay