Жизел Бюндхен си направи няколко пластични операции

Сред тях и корекция на бюста

Жизел Бюндхен си направи няколко пластични операции

След като се сбогува с модния подиум, Жизел Бюндхен изглежда не се колебае да промени външния си вид. 35-годишният бивш ангел на Victoria’s Secret си направи пластична операция на гърдите, както и лифтинг на зоната около очите.

Именно тези интервенции са причината миналия месец Бюндхен да шокира света с появяването си с бурка на обществено място в опит да се скрие от папараците. Toгава тя се опита да замаскира посещението си в клиника в Париж с традиционната за исляма одежда. По-малката ѝ сестра, която я придружаваше, беше облечена по същия начин.

Трикът обаче се оказа несполучлив и звездата получи много критики заради факта, че използва нещо толкова ценно, което в дадена религия се смята за свещен символ, за да прикрие светските си капризи. Сестрите демонстрираха своята незапознатост с ислямската култура чрез отворените сандали, които повечето жени от арабския свят приемат за неподходящи в облеклото.

Освен това носенето на бурка на публични места във Франция е забранено със закон от 2010 година насам.

Смята се, че операциите, които Жизел си е направила, са на стойност 11 000 долара и са подарък от самата нея за 35-ия ѝ рожден ден. Предполага се, че те са направени само преди по-малко от месец, но все още няма снимки, чрез които може да бъде видяна промяната.

Ето и друга фотография, качена в профила на модела в Instagram след преполагаемата дата на операцията:

Жизел Бюндхен си направи няколко пластични операции

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay