Как изглежда Линдзи Лоън без грим, наркотици и алкохол?

Звездата започва нов етап от живота си

Как изглежда Линдзи Лоън без грим, наркотици и алкохол?

Вече видяхме колко невероятна е промяната във фигурата на Бритни Спиърс, след като поп сензацията на 90-те излезе от тъмния период в живота си и започна малко по малко да връща кариерата си в нормалния ѝ коловоз.

Друга звезда от света на шоубизнеса - актрисата и модел Линдзи Лоън, също имаше проблеми с алкохола и наркотиците в продължение на години.

След две години прекъсване на филмови снимки Линдзи наскоро започна да работи по заснемането на нова лента. Лоън определено напоследък се грижи все по-добре за себе си, след като вече остави зад гърба си рехабилитационните клиники, затворническите килии и лудия нощен живот и приключи с изпитателния срок и общественополезния труд, наложен ѝ от съда.

Профилът на 29-годишната звезда в Instagram несъмнено е доказателство за променения живот на Линдзи. В неделя тя качи своя снимка, на която няма никакъв грим и се наслаждава на свободното си време в сауната.

Преди известно време тя отново сподели естествения си външен вид със селфи, лишено от всякаква допълнителна обработка.

Как изглежда Линдзи Лоън без грим, наркотици и алкохол?

Неотдавна звездата сподели, че любимите ѝ методи за релакс вече са медитацията и криотерапията. Освен участието си в нов филм, Линдзи се завърна и в друго свое любимо поприще - кариерата на модел. Тя засне провокативна фотосесия за No Tofu, кадри от която можете да видите във видеото.



За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay