Камерън Диас разнищва процеса на остаряване в новата си книга

Звездата обръща специално внимание на промените, които настъпват в женското тяло с възрастта

Камерън Диас разнищва процеса на остаряване в новата си книга

От известно време насам Камерън Диас гради успешна кариера като автор на книги. Ето че актрисата разкри как изглежда корицата на новия ѝ том "Книга за дълголетието” (The Longevity Book), който ще се появи на пазара през април. Изданието е продължение на бестселъра "Книга за тялото” (The Body Book), който излезе през 2013 година, и беше насочен към въпроси за красотата, диетите и процеса на стареене.

Звездата от "Ангелите на Чарли” не сдържа вълнението си и сподели крайния вид на корицата с почитателите си в Instagram и Twitter. Тя представлява снимка в близък план на Камерън, която разкрива безупречната ѝ, освободена от грим, визия. Единственият козметичен продукт по лицето ѝ е светлорозовото червило, което пък кара останалата част от лицето ѝ да изпъкне.

От текстовете по корицата става ясно, че книгата се занимава с "науката за остаряването, биологията на силата и преимуществото на времето”. В поста си Диас споделя, че е много горда с тази своя книга и освен това очаква с нетърпение да обвърже читателите си в една нова дискусия за остаряването и по-специално - как да остареем със сила, здраве, изящество и мъдрост.

Камерън, която на 5 януари отпразнува първата годишнина от брака си с рокера Бенджи Мейдън, не е от най-активните в социалните мрежи звезди. Нейният последен пост в Instagram  е отпреди девет седмици и в него тя благодари на всички онези жени, които са отделили от времето си, за да зададат своите въпроси относно процеса на остаряване на женското тяло. Техните питания намират своя отговор именно в новата книга на актрисата. Очевидно, за нея е важно да бъде полезна на жените по света и не се колебае да им помага с каквото може.

Камерън Диас разнищва процеса на остаряване в новата си книга

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay