Катрин Зита Джоунс за борбата с биполярното разстройство и тежката диагноза на съпруга си

Актрисата говори открито за проблемите в брака си през последните години

Катрин Зита Джоунс за борбата с биполярното разстройство и тежката диагноза на съпруга си

Напоследък много слухове за раздяла съпътстваха Катрин Зита Джоунс и съпруга ѝ Майкъл Дъглас. Двамата не скриха от медиите, че срещат трудности в брака си, но ето че днес са готови да заявят, че с общи усилия са успели да ги преодолеят.

Ослепителната актриса блести на корицата на списание Good Housekeeping и признава, че е щастлива от факта, че семейството ѝ вече е преминало през тежките моменти. Съвсем наскоро - през ноември 2015 година, 71-годишният Дъглас и 46-годишната Катрин отпразнуваха 15-тата годишнина от сватбата си.

Звездата от Уелс споделя за перипетиите на двойката отблизо: "Беше страхотно. Само ние двамата в един от любимите ни ресторанти, забавлявайки се на факта, че все още не сме се избили взаимно и че все още сме живи! 15 години са дълго време. Трябва да се научиш да поддържаш огъня у дома”, намеква шеговито Джоунс.

"Брачният път е дълъг и мисля, че хората днес много бързо са готови да захвърлят това, което имат. Трябва да даваш най-доброто от себе си и да не се отказваш с появата на първите проблеми, защото те със сигурност няма да са последни. По този път ще има още много такива”, споделя опита си чаровната брюнетка.

След проблемите на съпрузите, които имат две деца - момиче и момче, през последните години са тежките диагнози, които бяха поставени на двамата. Майкъл беше диагностициран с рак на гърлото през 2010 година, а Катрин - с биполярно разстройство през 2011. Катрин разкрива, че са се опитали да държат тези свои проблеми далеч от светлините на прожекторите, но поради естеството на работата и на двамата, това се е оказало невъзможно.

Катрин Зита Джоунс за борбата с биполярното разстройство и тежката диагноза на съпруга си

"Беше наистина трудно… Децата ми ме питаха дали баща им ще умре. А поставянето на моята диагноза беше най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало, защото за състоянието ми бе открита причина. Фактът, че проблемът с емоциите ми си има име и знанието, че има професионалисти, които могат да ми помогнат, беше много освобождаващо”, не крие радостта си Катрин.

Актрисата споделя, че при биполярното разстройство има върхове и спадове в емоциите и е важно да откриеш идеалното средно положение и да го поддържаш. Доброто си състояние в момента Джоунс отдава и на факта, че вече има различна представа за това какво всъщност означава истински проблем.

Катрин Зита Джоунс за борбата с биполярното разстройство и тежката диагноза на съпруга си

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay