Кейти Холмс пази ревниво личния си живот след развода с Том Круз

Актрисата отказва да коментира какво се случва в личния ѝ свят

Кейти Холмс пази ревниво личния си живот след развода с Том Круз

От развода ѝ с Том Круз минаха вече повече от три години, но Кейти Холмс все още отказва да коментира любовния си живот. Тя очевидно пази личното си пространство само за себе си, защото в интервю за февруарския брой на списание More също отказва да отговори на въпроса дали има някой специален в живота си.

На Кейти едва ли ѝ остава време за срещи, имайки предвид натоварения ѝ график. В момента тя работи по режисьорския си дебют, снима се в телевизионни и кино продукции, и освен това се грижи сама за дъщеричката си Сури. На въпрос, свързан с живота ѝ след брака с Том, актрисата отговаря, че човек винаги трябва да продължава напред, независимо за коя част от живота става въпрос.

"Фокусирайте се върху позитивното. Бъдете креативни. Преследвайте цели, които са ви интересни. Вършете работа, която да ви удовлетворява. Предизвиквайте себе си”, съветва Холмс. Тя смята, че в момента има много по-голяма увереност в себе си отколкото в началото на кариерата си.

"Когато все още бях млада актриса, нещата се случваха бързо. Вторият ми филмов проект беше "Доусън Крийк” и внезапно аз станах известна. Тогава бях само на 18 години и нямах никакъв житейски опит. Спомням си, че тогава си мислех, че няма какво да покажа, тъй като не знаех например какво е чувството да си адски ядосан. Но правех каквото можех”, не крие Кейти.

С годините обаче тя натрупва увереност и придобива по-богат опит в бизнеса. И ето че сега тя е напът да завърши първия филм, на който е режисьор - филмова адаптация на романа "All We Had" на художничката и писателка Ани Уедъруакс. Той разказва историята на самотна майка, кяото се старае да осигури по-добър живот за дъщеря си.

Актрисата споделя, че няма начертан план за бъдещето. "Все още се чувствам като тийнейджър. И сега правя много от нещата, които правех тогава - рисувам, все още готвя понякога. Чувствам се като момиче, не като жена. Може би причината за това е, че съм най-малкото дете в семейството. Най-вероятно, когато стана на 90, все още ще твърдя, че се чувствам така”, признава Кейти.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay