Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха след 11-годишна връзка

Двамата сложиха край на отношенията помежду си!

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха след 11-годишна връзка

Напоследък звездните раздели нямат край. Първо решението да продължат напред поотделно направиха Чарлийз Терон и Шон Пен. Последваха ги любимците сред двойките в кино средите - Бен Афлек и Дженифър Гарнър. А съвсем наскоро разбрахме за развода и на музикантите Гуен Стефани и Гавин Росдейл.

Ето че изглежда "е време” и за друго семейство от света на шоубизнеса да се разпадне. Меган Фокс и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн вече не са заедно. Актьорите имат зад гърба си 11-годишни взаимоотношения, през последните пет от които са женени.

Според неназован източник, приближен до актьорите, те са взели това решение преди половин година, но първата крачка е направила Меган.

Не е известна основната причина, която е довела до тази кардинална стъпка, но се твърди, че напоследък двамата са имали много проблеми.

За последно Меган и Брайън са забелязани заедно на 9 юни, докато си купуват обяд в Бевърли Хилс.

В миналото двойката отмени веднъж годежа си. Това се случи през 2009 година, когато Меган сподели, че бракът не е реалистична цел за някого, който е само на 23 години (на колкото е тя по това време). Година по-късно обаче Грийн прави второ предложение на Фокс и само 24 дни по-късно сключват брак на Хаваите.

Меган и Брайън имат двама сина - Ноа, на 2 години, и Боди - на година и половина. Освен това Грийн има 13-годишен син от предишна връзка.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха след 11-годишна връзка

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay