Оливия Уайлд: За бременността и неизбежните промени в тялото

Тя отрича общоприетите стереотипи

Оливия Уайлд: За бременността и неизбежните промени в тялото

Детето й още не е отпразнувало първия си рожден ден, а грижовната мама Оливия Уайлд вече е върнала перфектната си физическа форма. Но тя е една от малкото звезди, за които това не е фикс идея.

Тя направо блести на априлската корица на списание Shape. Въпреки това обаче актрисата твърди, че все още не е в идеална форма и открито споделя, че снимките винаги биват коригирани така, че да показват най-добрите черти на сниманата звезда.

"Истината е, че сега съм майка и изглеждам точно като такава”, казва красавицата. Тя не крие, че тялото й е отпуснато и не особено стегнато в момента.

Пред изданието тя споделя любопитни факти от новото си ежедневие - това на родителя. Признава, че ако не се налага да е на работа, предпочита да си стои вкъщи и да прекарва времето си със сина си Отис.

Оливия разказва за страстта си към танците, спорта, а сега и към майчинството: "Вярвам, че е възможно да съществува свят, в който от майката не се очаква да доказва придобития опит след бременността чрез фантастични промени в тялото след раждане”, твърди актрисата.

Така тя въвежда темата за "приетия” факт, че колкото по-бързо една майка върне килограмите си след раждане, толкова по-добре.

И продължава: "В същия този свят би трябвало да съществува пространство, в което упражненията са по-скоро лек за ума, а не само за тялото. Не искам да си губя времето, преследвайки някаква субективна дефиниция на думата "перфектно”. Предпочитам да възвърна формата си чрез занимания, които обичам да правя. Например, като танцувам!”

Оливия Уайлд: За бременността и неизбежните промени в тялото

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay