Прелестна в кимоно: Азиатският чар на Гуен Стефани

По какъв повод певицата облече традиционната японска одежда?

Прелестна в кимоно: Азиатският чар на Гуен Стефани

Гуен Стефани е щура, успешна, разведена и обича експериментите в стила и в музиката си. Понастоящем красавицата им връзка с колегата си от шоуто The Voice - Блейк Шелтън.

Но на дневен ред в ежедневието на блондинката изглежда са моделските занимания, които тя успешно съчетава с реклaмирането на третия си солов албум в Япония. За да се потопи напълно в културата на азиатската страна, тя се облече в традиционното японско облекло - кимоно. Преобразяването ѝ беше част от участието на звездата в Седмицата на модата в Токио (Mercedes Benz Fashion Week Tokyo).

Гуен сподели интересното преживяване с феновете си в социалните мрежи. На снимките се вижда цветното ѝ облекло, както и прическата и гримът, издържани изцяло в тон с традиционната японска визия. Посланията, които русокосата изпълнителка сподели под снимките си, накараха почитателите ѝ да се запитат дали този интересен външен вид не е част от новото ѝ видео към песента Misery.

В същото време синовете на Гуен от брака ѝ с Гавин Росдейл се наслаждаваха на компанията на Блейк Шелтън по време на шоуто Kid’s Choice Awards.

Прелестна в кимоно: Азиатският чар на Гуен Стефани

Прелестна в кимоно: Азиатският чар на Гуен Стефани

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay