Семейната приказка на Кели Роуланд

След раждането на сина си, изпълнителката е по-щастлива от всякога

Семейната приказка на Кели Роуланд

Само преди седмица ви разкрихме как Кели Роуланд свали над 30 кг само за четири месеца. Тя завидно бързо възвърна перфектната си форма след раждането.

И сега е готова да покаже сина си Титан Джуъл Уидърспуун пред света. Априлската корица на списание Essence е украсена именно с усмивките на щастливото семейство.

"Щастлива съм, но това не означава, че пътят, който ме доведе дотук, беше лесен. Напротив.”, споделя изпълнителката пред изданието.

В рамките на една година певицата се омъжи и роди първото си дете, но наред с всички щастливи събития, в живота й се случва една голяма трагедия - Кели губи майка си. Въпреки всички трудности тя остава силна и запазва оптимизма си.

Признава, че голяма заслуга за това има не само семейството, но и най-добрите й приятели, сред които са Бионсе, сестра й Соландж и техните семейства.

Тя се върна в звукозаписното студио, но колкото и важна да е кариерата й, в момента за щастливата мама от най-голямо значение е семейството.

"Приоритет в момента е съпругът ми. Ако не беше той, нямаше да имаме Титан”, шегува се звездата.

Ако тази статия ви е харесала и иската да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay