Топ 10: Звездните жени с най-красиви... стъпала!

Странна класация с интересни резултати

Топ 10: Звездните жени с най-красиви... стъпала!

Звездите от света на шоубизнеса постоянно попадат в различни класации - за най-красива усмивка, най-високоплатената звездна двойка или пък за това коя е идеалната жена. И така нататък, и така нататък…

Днес ще споделим с вас резултатите от един доста налудничав, но все пак любопитен чарт. Сайтът WikiFeet представя възможност на потребителите си да гласуват за знаменитостите, чиито крака им се струват най-привлекателни. По този начин вече е известна жената с най-красиви стъпала.

Някак е странно да се абстрахираме от останалите физически предимства на дамите, за които ще стане дума от тук нататък, но пък класацията изисква именно това.

Топ 10: Звездните жени с най-красиви... стъпала!

На десето място попада очарователната половинка на Аштън Къчър - Мила Кунис. Сексапилното миньонче (висока е само 1,63 метра) изглежда има с какво да компенсира ниския си ръст. Красотата ѝ е известна на всички, а сега става ясно, че и ходилата ѝ крият своята хубост.

Топ 10: Звездните жени с най-красиви... стъпала!Ема Стоун

Американската певица и актриса Виктория Джъстин заема деветото място в списъка, а осма е Ема Стоун. Седмото място се пада на поп сензацията Риана, а само едно стъпало пред нея е определяната неведнъж за една от най-красивате жени на планетата Меган Фокс.

Топ 10: Звездните жени с най-красиви... стъпала!

В челната петорка попадат изпълнителките Майли Сайръс и Кейти Пери - съответно на пето и трето място. Четвърта е бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън. Подгласничка на номер 1 е скорошната рожденичка Селена Гомес.

А коя е известната дама с най-красиви стъпала? Това е звездата от "Хари Потър” - Ема Уотсън.

Топ 10: Звездните жени с най-красиви... стъпала!

За още любопитни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay