Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (I част)

Те извършват тежки престъпления, които са строго подсъдими

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (I част)

Неведнъж сме се застъпвали за тезата, че славата си има своя тъмна страна. Прекалено силната светлина на прожекторите докарва някои знаменитости до лудост. Други пък подтиква към извършване на различни престъпления. 

Днес ще разгледаме първата част от списъка на известните лица, чиято кариера пропада заради проблемите им със закона. Престъпленията, които извършват, не са никак леки и някои от тях дори получават максимална присъда. Вижте за кои актьори става въпрос...

Брайън Бонсал
Хлапето от продукцията на Дисни "Празен чек” имаше редица проблеми със съдебната власт заради употребата на упойващи вещества. През 2001 и 2004 година Брайън е арестуван заради шофиране под влиянието на наркотици, а няколко години по-късно е обвинен във втора степен нападение над своята приятелка. Оттогава той напуска Холивуд и отказва да се върне под светлините на прожекторите.

Ди Джей Даниелс

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (I част)

Той изигра ролята на сина на Дарил Хюлей - чернокож бизнесмен, който, заедно със семейството си, се мести да живее в населен само с бели хора квартал в Калифорния, в ситкома The Hughleys. Когато навършва 23 години, Даниелс е обвинен в убийството на мъж. Смята се, че престъплението е свързано с гангстерски проблеми.

Той е обвинен и в употреба на марихуана, но е освободен през декември същата година. От този момент нататък кариерата му умира и Ди Джей не се е появявал на публични места.

Скайлър Дилиън

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (I част)

Той участваше в един епизод от детския сериал "Звездни рейнджъри” и беше обвинен на три инстанции в убийство първа степен заради смъртта на двойка от Аризона през 2004 година. Скайлър убива 57-годишния Том Хоукс и 47-годишната му съпруга Джаки, като ги връзва за котва и ги хвърля от собствената им яхта. Убиецът ги подмамва с оферта за купуване на яхтата и убийството се случва, когато тримата решават да я тестват.

В момента той е на 36, а през 2009 година е осъден на смърт,. Съпругата му Дженифър, която също участва в престъплението, получава доживотна присъда без право на замяна.

Но престъпленията на Дилиън не свършват дотук. Той е осъден и заради прерязване на гърлото на друг мъж - Джон Харви, през 2003 година. Тогава Скайлър измъква от жертвата 50 000 долара, убива я и оставя тялото му в близост до пътно шосе в Мексико.


Едуард Фърлонг

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (I част)

Той е известен най-вече с поддържащата си роля в "Терминатор 2”. 14-годишният по това време Едуард получава няколко награди за участието си в лентата, но след като навлиза в света на възрастните, започват проблемите му със закона.

През 1998 година тогавашната приятелка на Фърлонг твърди, че той е упражнил физическо насилие над нея. Въпреки че тогава срещу него не е повдигнато обвинение, през 2006 година става ясно, че и друга негова връзка е била маркирана с фактора "насилие”. В молбата си за развод съпругата му Рейчъл Бела посочва като причина "непреодолими различия и упражняване на домашно насилие”. По-късно тя дори изисква ограничителна заповед, която Едуард нарушава два пъти.

Актьорът е арестуван чак през 2009 година заради това, че е ударил Бела и отново - през 2011 година заради нарушаването на ограничителната заповед. През 2012 пък е отведен в ареста заради физическа разпра с новата си приятелка, която се случва на летище. През 2013 отново е обвинен във физическо насилие срещу жена и е арестуван на местопрестъплението. Успява да се измъкне от престоя в затвора със споразумението да се лекува в клиника за зависимост от наркотици в продължение на 90 дни и да отдели 52 седмици за консултации със специалист относно домашното насилие.

Дани Бонадюс

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (I част)

Той изигра ролята на страхотния Дани Партридж в сериала "Семейство Партридж”, който го превърна в телевизионна звезда през 70-те. Различна обаче е ситуацията с живота му през 90-те. Тогава той си навлича не един проблем със закона.

През 1990 година Бонадюс е арестуван заради това, че е опитал да си купи кокаин. През същата година е вкаран в ареста заради грабеж и побой над проститутка, която се оказва травестит. Дани я качва в колата си, докато е на път в Аризона, и очевидно по-късно разбира, че тя всъщност не е жена.

Губи първата си съпруга заради проблемите си с алкохола, но през последните години успява да стои настрана от проблемите.

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

10 15
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay