Задайте своя въпрос, свързан с депресията, към психолога Владислава Димитрова

Депресията е болестта на 21 век

Депресията е много често срещано състояние в наши дни. Характеризира се с обща отпадналост, липса на желание за каквато и да е дейност, липса на мотивация, загуба или увеличаване на телесното тегло. Два пъти по-често се среща при жените отколкото при мъжете.

Имате възможността да зададате своите въпрости, свързани с депресията на Владислава Димитрова, психолог и психотерапевт.

Задайте своя въпрос, свързан с депресията, към психолога Владислава Димитрова

Владислава Димитрова е психолог и психотерапевт. Завършила е магистратyра по психология към Великотърновси yниверситет "Св.Св. Кирил и Методий”. Тя е сертифициран холистичен психотерапевт към Инститyта за холистична психотерапия "Инсайт”. Участвала е в редица семинари, грyпи и yъркшопи за личностно развитие. Не спира да се yчи, да търси и развива в личен и професионален план.

Работи с клиенти в индивидyална терапия и организира тематични грyпови срещи. В квалификацията ѝ влизат всички тревожни разстройства (паническо, обсесивно-компyлсивно(ОКР), посттравматично, хипохондрия, генерализирана тревожност), хранителни разстройства(анорексия, бyлимия, хиперфагия, орторексия), фобии, депресия, зависимости, психосоматични конфликти, екзистенциални дилеми. В работата си се води от търсенето на дълбоката истината във всеки човек, неговата същност, копнежи и yсещане за смисъл. 

Задавайте своите въпроси в рубриката "Питайте специалистта". След 1 месец в jenite.bg ще намерите интересен материал, свързан с депресията, включващ отговорите на вашите въпроси и професионалното мнение на Владислава Димитрова.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Млада жена се прибира от разходка с количката с малкото си дете. Вижда, че асансьорът не работи, взема количката и почва да се изкачва... до осмия етаж... По време на изкачването и звъни мъжът и: -...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Да не получиш това, което искаш, понякога е голям късмет. - Далай Лама
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Какво представлява за вас идеалното лято?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница