Цел: Стегнато дупе

Три упражнения, които ще оформят фигурата ви за лятото

Цел: Стегнато дупе

Всички знаем какво се прави през лятото - ходи се на море. Но дрескода за плажа, наречен "изрязан бански”, може да накара всяка дама да се почувства неловко. Ето защо краят на астрономическата пролет е идеалният момент за малко физически упражнения. Само така ще покажете с гордост, вместо със стеснение, своята фигура.

Ще ви представим точно пет упражнения, които не изискват посещение във фитнес зала със специално оборудване. Но пък ще стегнат вашите прасци, дупе, бедра, корем и гръб. Освен тях, правете кардио упражнения три пъти седмично по 30 минути, за да изгорите излишните калории и резултатите да са налице максимално бързо.

Застанете с лице към пейка, табуретка или твърд стол. Стъпете с левия крак, качете се върху пейката, вдигнете се на пръсти. После стъпете отново на земята с десния крак, като левия продължава да е на пейката. Направете 12 повторения и чак тогава свалете левия си крак на земата. Направете същото и с десния.

Застанете с гръб към пейката. Поставете единия си крак на нея, а с другия приклякайте. Това упражнение е запазена марка на българския национален отбор по вдигане на тежести. То се извършва със сгънати пред гръдния кош ръце и без никакво усилие в крака, който е подпрян на пейката. Сгънете до ъгъл от 90 градуса коляното си, задръжте няколко секунди и изпънете крака. Направете 12 повторения и сменете краката.

Легнете на лявата си страна със събрани крака, подпрете се на лявата си ръка и я изпънете. Китката ви трябва да се намира на една линия с рамото ви. Бавно започнете да вдигате ханша, след това бедрото и прасеца на опряния до земята крак. В един момент трябва да балансирате само между лакътя, китката и глезена си. В такова положение, за да натоварите още повече коремните си мускулу, вдигнете дясната си ръка право нагоре и десният крак - колко е възможно, повече. Задръжте 30 секунди и сменете страната.

Тези упражнения не отнемат твърде много време. Няколко серии с необходимата бройка повторения са достатъчни, за да оформят най-сексапилните части от вашето тяло. Именно те ще са на показ, когато се съблечете по бански на плажа. Но вече няма от какво да се притеснявате, освен че ще провокирате завист у всички останали дами наоколо.

22 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 01.07.2012|10:46
Много са добри !
4
Не е посочен 19.06.2012|09:03
Това упражнение с пейката не е ли опасничко, особено ако вместо пейка се използва стол...
3
Не е посочен 18.06.2012|13:07
има толкова много още
2
Не е посочен 15.06.2012|19:22
това принципно е най-доброто упражнение за тази част от тялото.
1
Не е посочен 15.06.2012|15:32
Упражнението, което е запазената марка на щангистите ми хареса, но тук няма как да го пробвам :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay