Дом в гората

Хармонията на природата и възможностите на мегаполиса в едно

Технологичният свят, в който живеем, все повече ни отделя от природата. Високите сгради изместват вековните дървета. Но човекът е същество като всяко друго и рано или късно се завръща към корените си.

Проектът Sixteen Doors ни показва, че е възможно да бъдем част от мегаполиса и в същото време да не се налага да се отделяме от природата. Дизайнерите от Incorporated Studio ни построяват къща мечта сред гората в околностите на New York.

Дървената веранда с маса, пейки и столове от същия материал предлага чудесно начало на деня. Представяме си се загърнати с ефирен шал и с гореща чаша кафе в ръка. Вечер, след изтощителния ден пък, е време за отмора край огъня.

Прозорците от всички страни на къщата създават усещане за единство с гората. Дървените мебели присъстват и в интериора на трапезарията, и в спалнята. Цветните възглавници и фотьойли придават модерния акцент.

Разгледайте нашата галерия. Бихте ли живели на подобно място?

6 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 03.08.2012|09:24
много отдавна си мечтая да имам възможността да напусна шумотевицата и лудницата на града и да се усамотя на някое подобно местенце с любимия човек...нищо друго не ми трябва,а тази къщичка изглежда идеална за целта
7
Не е посочен 02.08.2012|11:40
няма нищо по- хубаво от това да си в уединение с природата и спокойствието на гората , само да не дойде някоя мечка , че тогава става лошо :Д
6
Не е посочен 02.08.2012|11:39
мечта ми е да живея в гората , толкова са красиви снимките :)
5
Не е посочен 02.08.2012|10:43
Повечето мебели са толкова простички и от естествени материали, а в същото време създават такъв уют.
4
Не е посочен 02.08.2012|09:20
страхотно местенце,много уютно и красиво и снабдено с всички удобства,за които мога да се сетя,но аз лично бих останала там само с любимия защото ако се наложи да престоя и една нощ сама-със сигурност ще умра от страх!
3
Не е посочен 01.08.2012|18:32
Чудесно интериорно решение, но не би било толкова ефектно, ако не се намираше насред нищото.
2
Не е посочен 01.08.2012|13:21
Да, определено знам, че имам нужда да поживея на такова място, отдалечено от цивилизацията, от нахалните комшии, които постоянно наблюдават и коментират какво се случва, пълно усамотение, но задължително трябва да чувствам сигурност и да има човек с мен, в противен случай определено бих се страхувала.
1
Не е посочен 01.08.2012|12:19
Винаги съм си мечтала да живея на такова място - в хубава, добре обзаведена с вкус къща, сред природата, на чист въздух, да има дървета, по възможност воден басейн и да е спокойно. Или поне да си прекарвам там свободното време.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay