Как да заприличаме на Анджелина

Най-популярните гримьорки от лигата на аматьорите в YouTube. Харесвате ли ги или направо ви плашат?

Как да заприличаме на Анджелина

Ние в jenite.bg не сме големи привърженички на пластичните операции. Стараем се да сме сред хората, които се приемат и обичат такива, каквито са. Но в крайна сметка, ако някой чак толкова се притеснява от дадена част, ако това ще се отрази добре на самочувствието му, защо да не я промени?

Има един вид хирургически намеси обаче, които никога няма да одобрим. Прдеприетите с цел да заприличаш на друг. На любимата си звезда. Преди време ви разказахме за босненката Бесима Нешич, която се е подложила на редица операции, за да постигне максимална прилика с Анджелина Джоли. Това е направо зловещо.

Клипът, който ще ви покажем днес обаче, е по-скоро забавен. Пък и може да бъде полезен. Tamang Phan е популярна блогърка, уж аматьор в гримирането, но определя себе си като "гуру на грима в YouTube". И с право. Разнообразните ѝ клипчета, в които превръща себе си във всевъзможни знаменитости и измислени героини, са изключително гледани. Защото приликата, която постига, е поразителна.

Тук сме избрали да ви представим урока по гримиране а ла Анджелина Джоли. Ако ви е любопитно обаче, можете да научите и как да заприличате на: Скарлет Йохансон, Ким Кардашиян, Покахонтас, Барби-принцеса, сексапилна вампирка. Това са само част от възможностите. А дори да вярвате в собствения си стил и да не искате да копирате никого, от уроците на Tamang Phan ще разберете някои трикове, които така или иначе ще ви бъдат полезни. Как да направите устните си да изглеждат по-плътни и сочни, например. 

Друга изкусна гримьорка, която има хиляди последователи в интернет, е 15-годишната Винъс Анжелик. Малкото момиченце с ангелско лице показва на феновете си как умело може да направи така, че да заприлича на истинска кукла. Или по-точно - на изкуствена кукла. Както се оказва, мис Анжелик постоянно се възползва от тази своя способност в реалния живот. Вдъхновена е от аниме културата (това обяснява огромните очи и дозата откаченост) и смята, че никога няма да ѝ омръзне да изглежда така.
 

Сами преценете дали е уместно 15-годишно момиче да притежава такова разнообразие от козметични продукти, както и от изкуствени мигли, лещи и Бог знае още какво. Естествено ли е да говори по този аниме начин, при положение, че е лондончанка? Тук пък можете да видите какво Винъс нарича "перфектния стайлинг за училище".

25 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 10.04.2012|13:04
това момисе е много сладко
5
Не е посочен 26.03.2012|09:49
като цяло идеята е доста тъпа
4
Не е посочен 26.03.2012|09:49
защо трябва да приличаме на някого/ аз искам да приличам единствено на себе си. Нали знаете: който върви по чужди стъпки, няма как да остави свои собствени и да бъде запомнен.
3
Не е посочен 26.03.2012|09:43
само не умея много да си слагам миглите
2
Не е посочен 26.03.2012|09:42
това с Анджелина беше доста ефектно
1
Не е посочен 26.03.2012|09:39
Точно на Джоли не бих искала да приличам... Доста ми е студена и безчувствена физиономията й.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay