Как се усмихва един ангел

Лили Олдридж е много повече от красиво лице

Върху избрани аспекти от стила ще се фокусираме през месец ноември, а с наближаването на шоуто на Victoria's secret, няма как да не обърнем внимание на дамите, които са се превърнали в еталон за красота.

Лили Олдридж е третият супермодел, който ще ви представим в поредицата ни "Ангелите на Виктория". Една усмивка е достатъчна, за да се влюбите в нея.

Родена на 15 ноември 1985 г. в Лос Анджелис, Калифорния, красавицата е открита на училищно празненство, когато е осми клас.

За моделството се подготвя буквално през целия си живот. Нейният баща е британският художник Алън Олдридж, майка ѝ, Лаура Лионс, е бивше зайче на Playboy. Двете сестри на Лили са манекенки, а брат ѝ Майлс е моден фотограф, женен за иконата във фешън средите, Кристен Макманъми.

На 17-годишна възраст Лили се появява на корицата на Vogue España. Появява се в реклама на Levi's, с което пробива в модните среди. Снима се за Glamour, Teen Vogue и Elle Girl. Участва в музикалния клип към сингъла "Use Somebody" на Kings of Leon.

През 2009 г. дефилира за първи път по подиума на Victoria's Secret, а следващата година се присъединява към голямото семейство на модната къща. През 2011 рекламира новата колекция на марката Sexy Little Bride. Лили неслучайно става лице на бельото за булки. През май месец красавицата мина под венчилото с фронтмена на Kings of Leon Кейлъб Фолоуил, с когото са заедно от снимките на Use Somebody. Лице е и на пролетната рекламна кампания на "Rag & bone". Марката тази есен се е спряла на секси мамчето Мирада Кер.

Лили винаги е в движение. Разделя времето си между Ню Йорк и Лос Анджелис. Любимият ѝ град е Сидни, Австралия. През свободното си време няма как да не отиде на някой концерт или на обиколка в музей. Кой каза, че моделите били просто една красива опаковка без съдържание?

Как се усмихва един ангел

53 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 31.10.2013|17:55
усмивката на едни ангел като Лили Олридж е много ценна
1
Не е посочен 26.10.2011|14:30
Лили Олдридж има приятна визия и топла усмивка. Чарът й е типично български, нищо че е американка.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay