Татуираната тя

Kat Von D е непослушно момиче с много татуировки

Невъзможният живот по холивудски е осигурил слава на не една звезда. Някои спортуват, други играят във филми, а трети се татуират. Или с други думи, са известни с това, че са известни. Kat Von D е красавица, която не жали кожата си. А и очевидно е жадна за слава. Идол за много фенове на татуировките, Кат всъщност е съвсем обикновено момиче. Попаднало на правилното място.

Истинското ѝ име е Катерин Драхенберг, нетипично за месторождението ѝ – Мексико. Родителите на Kat Von D са с корени от Германия, Италия, Испания и Аржентина. Когато е била само на 4 години, семейството ѝ се мести в Лос Анджелис и тя расте в Калифорния.

Катерин започва да свири на пиано, но латино културата в Ел Ей има толкова силно влияние върху нея, че малката Кат забравя за музиката и развива непреодолимо влечение към света на татуировките. Музикалният ѝ вкус също има огромен принос за личността, която познаваме в момента. На 12 прослушва пънк рок банди като Ramones и Misfits, а на 14 се татуира за пръв път, и то с емблемата на втората банда. Напуска училище две години по-късно, за да се отдаде изцяло на своето хоби, което превръща в професия. И то каква!

За славата ѝ има заслуга и огромното влияние на телевизията в Щатите. Тя участва в риалити, посветено на татуировките, по TLC. След това води свое собствено шоу "LA ink”, в което постига и рекорд за Гинес през 2008 г. Тя прави 400 татуировки за 24 часа, рекорд, който за съжаление скоро е "счупен" не от кой да е, а от бившия ѝ съпруг Оливър Пек, който изрисува цели 415 произведения на изкуството.

Кой не би искал да се татуира при тази фатална жена? За нея татуирането е обмяна на енергия между двамата, които участват в него. Тя твърди, че е научила най-ценните си житейски уроци, докато е рисувала върху нечие тяло – клиентите не пестят истории, докато са на "стола на мъченията".

Освен страст към татуирането, Кат очевидно изпитва и любов към писането. Тя има издадени две книги – High Voltage Tattoo и The Tattoo Chronicles, но нито една от двете не е автобиографична. Самата Катерин споделя, че е твърде млада, за да пише подобни неща. Книгите ѝ достигат съответно шесто и трето място в списъка с бестселъри на The New York Times.

Известна и със своя тежък, но красив грим, татуираната сладурана разработва линия с гримове за Sephora. По-късно включва към нея и аромати, а рекламните фотоси спират дъха. Визията ѝ разчита на холивудски блясък с щипка rock 'n' roll.

Разбира се, такава красавица не може да остане незабелязана. Тя е секс-символ за много мъже по света, а личният ѝ живот е пълна неразбория. Един развод, няколко гаджета. Проваля брака на Сандра Бълок, а скоро след това зарязва любовника си, скандалния моторист Джеси Джеймс. По последни данни те пак са заедно, но да видим.

Непослушното момиче има по тялото си емблемите на бандите Misfits, HIM, ZZ Top, Guns N' Roses, AC/DC, Slayer и други. Заради външния си вид или просто заради популярността си в тези среди, Кат се снима във видеоклипове, а песен на Eagles of Death Metal носи името на нейното студио – High Voltage.

Kat Von D съжалява само, че понякога служи за лош пример. Получавала е писма от деца, които искат да станат като нея. И за целта мечтаят да напуснат училище и да започнат да татуират. От друга страна е горда, че е излязла от едновремешния стереотип за татуираните жени. Преди хората са смятали, че за да има рисунки по кожата си, една жена или е наркоман, или е престъпник. В момента Катерин е смятана за една от най-сексапилните жени в Холивуд. Нейната агресивна красота впечатли и нас.
 

46 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay