5 класически коледни филма, които ще ви заредят с празничен дух!

Няма да сбъркате, ако ги гледате отново!

5 класически коледни филма, които ще ви заредят с празничен дух!

Коледните празници чукат на вратата и е крайно време да се настроим на още по-празнична вълна с помощта на няколко коледни филма. Нима има по-хубаво нещо от пълна къща, топлина, вкусна храна и хубав семеен филм, на който да се насладите. Коледните класики може да ви се струват банални, но истината е, че няма да бъде истинска и пълноценна Коледа, ако не изгледаме "Сам вкъщи”!

Днес ще ви предложим няколко любими коледни филма, които може би сте гледали, но няма да сбъркате, ако видите още веднъж, защото малко коледен дух не е излишен на никого. Това са филмите, които винаги ще топлят сърцата ни и ще ни вдъхват вяра в доброто!

"Сам вкъщи"
Няма как да не започнем с абсолютната коледна класика! Филмът на коледните филми, който вече десетилетия наред радва малки и големи и най-вероятно няма да ни омръзне никога. Лентата включва безброй комични ситуации, сладкия 8-годишен Маколи Кълкин, двама много глупави крадци и много, много коледни моменти! Върнете се обратно в детството!

"Наистина любов"
Още една коледна класика, в която се преплитат историите и съдбите на няколко двойки, които живеят в Лондон. Какво повече му трябва на човек - има звезден актьорски състав, който включва Хю Грант, Кийра Найтли, Ема Томпсън, Колин Фърт и още много други обичани звезди. Има и голяма доза романтика и всичко това на фона на страхотния дух на дните преди Коледа и самия коледен ден!

"Ваканцията"
Страхотна любовна история, която би разтопила всяко сърце! Имаме Камерън Диас, Кейт Уинслет, Джъд Лоу и Джак Блек на едно място! Едната история се развива на фона на снежно английско селце, а другата - в луксозния Лос Анджелис. Коледният дух витае във въздуха, а забавните и романтични моменти се редят един след друг! И този сезон си направете кратка ваканция от реалността с "Ваканцията”!

"Хари Потър"
Това не е типичният коледен филм, въпреки че в първата част от поредицата има страхотни празнични сцени, но тук говорим за нещо повече. Този филм носи магията в себе си, а какво по-коледно и зареждащо от малко вълшебства и пленяваща история? Хари Потър е най-подходящият филм за студена зимна вечер, прекарана с чаша горещ шоколад на дивана!

"Новогодишна нощ"
Един филм, който не се нарежда сред най-големите класики, защото е доста по-нов и непознат от останалите, но има потенциал да се превърне в един от най-обичаните филми на празнична тематика. Той е и по-различен с това, че действието му се развива не на Коледа, а в новогодишната нощ. Той използва познатата схема на "Наистина любов”, в която имаме много преплитащи се сюжетни линии, известни актьори и много, много романтика!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay