5 романтични комедии, които да гледате с най-добрите си приятелки!

Идеалните филми за момичешките вечери

5 романтични комедии, които да гледате с най-добрите си приятелки!

Всяко момиче има нужда от малко бягство от реалността. Но какво трябва да включва това перфектно бягство? Много е просто - няколко най-добри приятелки, удобно легло или диван, нещо сладко за хапване и най-важното - хубав романтичен филм!

Време е да се обадите на приятелките си и да организирате една женска вечер, в която да си говорите за всичко, което ви вълнува и да изгледате заедно някой филм, който ще ви зареди с положителна енергия и много, много романтика.

Днес ще ви покажем 5 филма, които са идеални за едно топло женско събиране. Те ще ви накарат да коментирате постъпките на главната героиня и да въздишате по главния герой. Пригответе се за доза забавна романтика с тези хитови филми!

"Дневникът на Бриджит Джоунс" (Bridget Jones's Diary) - 2001
Филм, който се е превърнал в същинска класика! Той е направен на базата на много успешна книга, а в главните роли можете да видите чаровните Хю Грант и Колин Фърт и разбира се сладката Рене Зелуегър. Историята се върти около една 30-годишна жена, която все попада на неподходящи мъже, иска да свали някое и друго килце и обича да си води дневник. Саркастичен, забавен и романтичен - ще припознаете поне едно свое качество в леко чудата Бриджит Джоунс.

"Женско братство" (The Sisterhood of the Traveling Pants) - 2005
Може би един от най-идеалните филми за женска вечер. Още заглавието му подсказва, че е перфектен за целта. Лентата разказва историята на четири неразделни приятелки, тяхното щуро лято и един чифт дънки с вълшебни способности. Любов, смях и сълзи - тези момичета се грижат една за друга независимо от обстоятелствата.

"Перфектният ритъм" (Pitch Perfect) - 2012
Колежанска история, която включва елементи на мюзикъл и разказва историята на едно момиче, което търси себе си, но по пътя открива истински приятели и кауза, за която да се бори. Лентата е изпълнена с много шеги и музика, а химията между главните герои е страхотна!

"Денят на влюбените" (Valentine's Day) - 2010
Да, това е филм за празника Свети Валентин, за който наистина е все още рано, но пък дозата романтика вътре си я бива. Още един огромен плюс е, че кастът на лентата се състои от един куп известни и обичани имена - Джесика Алба, Джесика Бийл, Брадли Купър, Патрик Демпси, Дженифър Гарнър, Ан Хатауей, Аштън Къчър и дори самата Тейлър Суифт! Всички тези имена и преплитащи се любовни истории няма как да бъдат пропуснати!


"По приятелски" (Friends with Benefits) - 2011
Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис заедно на екран? Да, моля! Филмът разнищва въпрос, който  е стар колко света - може ли да има само приятелство между мъж и жена и дали сексът между двама души води до неизбежни усложнения и рано или късно един от двамата се влюбва. Страхотна комедия за ситуациите, които наистина се случват в живота.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay