Отдайте се на страст и еротични фантазии с "Красив играч"

Новата книга на "Егмонт България" ще ви накара да забравите всякакви задръжки в секса

Отдайте се на страст и еротични фантазии с "Красив играч"

Преди време ви разказахме малко повече за вълнуващите романтични романи с еротична нотка, написани от дългогодишните приятелки Кристина Хобс и Лорeн Билингс, които пишат под псевдонима Кристина Лорен. Става дума за "Красив негодник” и "Красив непознат”, които се издават на български от "Егмонт България” и са способни да разпалят въображението и на най-консервативните дами.

Поредицата се предлага в над 20 държави, а в България вече е налична и третата книга от нея - "Красив играч”.

Отдадената на науката Хана тенденциозно пренебрегва социалния си живот и не излиза никъде. Под въздействието на брат си обаче приема предизвикателството поне да се опита да се сприятели с хора и да започне да излиза по срещи с мъже.

Уил Съмнър - приятел на брат й и изявен плейбой - се захваща да й помогне да се превърне от сладка срамежливка в сексапилна изкусителка. Една вечер обаче ученичката прелъстява учителя, след което той не може да спре да мисли за нея. Само че Хана вече е с доста по-високо самочувствие. И изисквания. Дали Уил ще успее да я убеди, че трябва да е с него?

Третата книга от поредицата "Красив негодник” отново предоставя на читателките възможността да се потопят в провокативния еротичен свят на романа, докато се наслаждават на финеса, с който са използвани думите. Книгата се различава от любовните романи еднодневки именно с умелото преплитане на вълнуващи секс сцени с класен сюжет.

"Красив играч” може да бъде използвана за библиотерапия - четене с цел повишаване на либидото. Под въздействието на подобно четиво фантазиите на жените стават много по-интензивни и смели, което неминуемо води до необуздан секс без задръжки.

"Тя направи крачка назад и седна на ръба на матрака, вдигна полата си и бързо събу бикините си. Обърна се към мен с широко отворени крака и се облегна на лакти. От мен се искаше само да направя крачката напред и да го вкарам. Съвсем гол. 

- Знам, че е глупаво, че е лудост, но направо ме подлудяваш - каза и навлажни устните си. - Обещавам да съм много тиха.

Затоврих очи. В мига, в който каза последното, вече бях решил. По-важният въпрос беше дали аз щях да успея да съм тих. Смъкнах джинсите и боксерките надолу и застанах между краката й. 


- Мамка му! Какво, по дяволите, правим?

- Чувстваме се.

Сърцето ми блъскаше чак в гърлото, чувствах пулса си по цялата си кожа. Това беше последната бариера. Колко странно, че бях пробвал всичко в секса, но никога това! Изгелждаше толкова простичко, почти невинно. Никога не бях изпитвал по-голям копнеж от този да я усетя така - кожа до кожа. Беше като треска, като амок, който завладяваше съзнанието ми, размътваше разума ми. Като глас на дявола, който ми казваше колко ще е хубаво да я усетя така, без бариера, само за секунда."

Предстои екранизация на романа, в която със сигурност ще има доста смели сцени. За да събудим още малко любопитството ви, публикуваме и видео трейлъра на самата книга.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.07.2014|16:01
Не си падам по мъже с татуировки...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay