Романтика в най-пълния смисъл на думата

Новите заглавия от романтичната линия на „Егмонт България” предлагат едно разтърсващо изживяване за мисълта и въображението

Романтика в най-пълния смисъл на думата

Романтиката живее под една или друга форма във всичко наоколо. На нас, хората, се пада отговорната задача да я преоткриваме постоянно и да ѝ отдаваме нужното внимание, за да може тя от своя страна да ни дарява с разтърсващи чувства, емоции и преживявания. Всеки ден.

Именно едно такова изживяване за мисълта и въображението предлагат четирите нови заглавия от романтичната линия на "Егмонт България”, които ще могат да бъдат открити на книжния пазар от 17 май 2014.

Издателството ще предложи на читателите продължението на вълнуващите истории, излезли през март, в четирите най-търсени жанра на романтичната проза. Всички те излизат под логото Уо, запазена марка на издателство "Егмонт България”. Уо е името на планетата богиня Венера на езика на старите българи – символ на любовта и женското начало. А ето и малко повече информация за всяка от книгите:

"Да изгубиш Хоуп”
В продължението на бестселъра "Без Хоуп” очарователният и неустоим Дийн Холдър разказва история, която успя да разтопи хиляди сърца. В предишната книга Скай не остави нито една неразкрита тайна, несподелено чувство или забравен спомен, но миналото на Холдър все пак остана загадка.

Преследван от мисълта за малкото момиче, на което е позволил да си отиде, Холдър дава всичко от себе си, за да я издири и да се освободи от съкрушителната вина. Но той не предполага, че в момента, в който я открие, го очаква още по-голямо разкаяние…

Бестселър авторката Колийн Хувър разкрива какво се е случвало в съзнанието на Холдър през всички онези безнадеждни моменти, както и дали той е в състояние да намери спокойствието, от което отчаяно се нуждае.

"Мистерията на изчезналия амулет”

Романтика в най-пълния смисъл на думата

Втората книга от поредицата "Тайната на забранената книга” е определена от Publishers Weekly като "Пристрастяващо тъмен, еротичен и на места шокиращ роман”

В битката да остане жива, Макейла Лейн трябва да открие Шинсар Дъб. Това е книга на над милион години, създадена от най-черна магия, която държи ключа към господството над света. Преследвана от наемници, заобиколена от хора, на които не може да се довери, Мак се разкъсва между чувствата си към двама смъртоносни мъже - В’лане, принцът на Фае и Баронс, мъж, колкото неустоим, толкова и опасен.

От векове сенчестото кралство на Фае съществува редом с човешкия свят. Сега стената между двата свята е на път да изчезне и само Мак стои между тях.

"Мъж в сянка”

Романтика в най-пълния смисъл на думата

Книга втора от поредицата "Маклауд и приятели”. Бившият агент на ФБР Конър Маклауд никога няма да забрави деня, в който е трябвало да умре от ръцете на доверения си приятел Ед Ригс. Чувството за справедливост и лоялността към значката лишават Конър от това, което иска най-много – срамежливата и чаровна дъщеря на Ед - Ерин. Вече няма шанс за тях, но това не означава, че красотата й не го измъчва – денем и нощем.

Ерин тайно фантазира за Конър от мига, в който погледите им се срещнат за първи път. Но това е преди неговите показания да изпратят баща й в затвора и светът й да се разпадне на парчета.

Старият враг на Конър, Кърт Новак, е на свобода и младият мъж е готов на всичко, за да защити жената, в която винаги е бил влюбен, от убиец, който се е зарекъл за брутална разплата... Убиец със смъртоносното търпение на хищник.

"Красив непознат”

Романтика в най-пълния смисъл на думата

Втората книга от поредицата "Красив негодник” вече се превърна в бестселър на New York Times и USA Today и дори ѝ предстои екранизация.

Финансовият експерт Сара Дилън се мести в Ню Йорк след изневярата на бившия си, твърдо решена да не се доверява на никой мъж и с желание да се наслаждава на живота без задръжки. Срещата ѝ с неустоим британец в нощен клуб не би трябвало да означава повече от моментно удоволствие. Но начинът и скоростта, с които той разтапя нейните задръжки, го превръщат от свалка за една нощ в нейния Красив непознат.

Целият град знае, че Макс Стела обича жените, както и че досега не е срещал такава, която би искал да задържи. Не и преди Сара и невероятните снимки, които тя му позволява да й прави. Сега лошото момче на Уол Стрийт е на път да пожелае именно тази жена не само за леглото, а и за живота си.

А ето и как изглежда разпалващият страстите и въображението видеотрейлър към "Красив непознат”:



Ако искате първи да научавате всичко най-ново и любопитно от необятния свят на книгите, присъединете се към Jenite във Facebook!
3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 21.05.2014|18:05
Много са ми плоски тези сюжети
1
Не е посочен 17.05.2014|14:33
наистина романтични
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay