Открийте тайната на подхранената кожа и спечелете награди от AVON!

Jenite.bg и AVON България ви предлагат сами да се убедите в невероятната сила на серията ANEW Nutri-Advance, като се включите в нашата игра

Открийте тайната на подхранената кожа и спечелете награди от AVON!

Кожата ни ежедневно е подложена на множество външни фактори и често губи своята еластичност и хидратация. Климатичните промени, изкуствената светлина, компютърната техника и климатиците, постоянният стрес – всичко около нас ни кара да търсим спешни решения. На помощ идва новата серия ANEW Nutri-Advance, представена от козметичния гигант AVON. Нещо повече - това е първата линия с марка ANEW, подходяща за всяка възраст.

Продуктите ANEW Nutri-Advance предпазват от вредните влияния на времето и успокояват сухата и опъната кожа. Това се случва благодарение на специално разработената формула, обогатена с масла и комплекс NUTRI-3X-OMEGA, който съдържа ценните мастни киселини ОМЕГА 3, 6 и 9. Те от своя страна имат основна роля за правилното функциониране на кожата, тъй като подсилват епидермалната бариера и защитават от масивна загуба на вода. В резултат на това кожата става по-мека, нежна и хидратирана.

"Много жени не са запознати с причините, които водят до суха кожа. Освен от стреса, ниските температури и вятъра, кожата ни страда и от изкуствената светлина и мониторите в офиса. Затова е важно редовното подхранване и хидратиране – не само сутрин и вечер, но и през целия ден”, споделя Юлия Златанова, специалист PR и реклама на AVON за България, Албания и Македония.

Открийте тайната на подхранената кожа и спечелете награди от AVON!
Серията ANEW Nutri-Advance се грижи за кожата на три нива - подхранва, защитава и дава усещане за комфорт през целия ден. Според направените проучвания, 98% от жените потвърждават, че усещат кожата си подхранена през целия ден след употреба на дневния крем, а 100% от използвалите интензивната формула споделят, че усещането за комфорт на кожата се запазва през целия ден.

Добрите новини обаче не свършват дотук. Защото Jenite.bg и AVON България ви предлагат сами да се убедите в невероятната сила на серията ANEW Nutri-Advance, като се включите в играта "Открийте тайната на подхранената кожа”.

Отговорете правилно на дневния ни въпрос, който ще намерите всеки ден на сайта Jenite.bg от 29 октомври до 6 ноември. Така участвате в томбола за спечелване на дневната ни награда – подхранващ крем ANEW Nutri-Advance. А когато дадете верен отговор на всички 9 въпроса за периода и наредите пъзела, играете за голямата награда - комплект лек и интензивен крем ANEW Nutri-Advance и цялостна грижа за тялото от новата колекция Planet Spa India Intensity с екстракт от сандалово дърво и сусамово масло. За ваше улеснение ви даваме възможност да се връщате към по-старите въпроси по всяко време.

Всички награди се теглят на лотариен принцип, като всеки ден в 11:00 ч. ще обявяваме името на участника, спечелил една от деветте дневни награди. Големият победител пък ще бъде избран на 6 ноември 2014 г.

Регистрирайте се в Jenite.bg и открийте тайната на подхранената кожа още сега!

Открийте тайната на подхранената кожа и спечелете награди от AVON!

А ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay